Stjuardesa opisala seksualne aktivnosti tokom leta

Radiosarajevo.ba
Stjuardesa opisala seksualne aktivnosti tokom leta
/ Unutrašnjost aviona Transavia; Pinterest
U središtu skandala koji potresa holandsku niskobudžetnu kompaniju Transavia je 46-godišnja stjuardesa koja je svoja bogata seksualna iskustva opisivala u intimnom dnevniku.

Nevolja je što je stjuardesa udata i majka četvero djece,  pa je njen prevareni suprug sočne detalje otkrio holandskim medijima. 

Time su u nezgodan položaj dovedeni i brojni suradnici pomenute stjuardese, s obzirom da je ona u dnevniku opsivala intenzivne seksualne aktivnosti članova posade tokom leta, u presijedanjima i u hotelskim sobama.

Kompanija je zatražila zabranu objavljivanja detalja iz stjuardesinog djevnika, a holandski sud odluku donosi 24 oktobra, piše Daily Mail.  

Glasnogovornica kompanije tvrdi da je sigurnost putnika uvijek na prvom mjestu: "Sve shvaćamo vrlo ozbiljno. Interna je istraga pokazala da sigurnost putnika nikad nije bila u pitanju. Važna nam je briga za zaposlenike. Sa svima smo razgovarali, ali zasad nećemo komentirati slučaj", glasi zvanična izjava. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije