Stjuardesa se na letu seksala s putnicima, zaradila 880.000 eura

Radiosarajevo.ba
Stjuardesa se na letu seksala s putnicima, zaradila 880.000 eura

Jedna se stjuardesa doslovno obogatila nakon što je dvije godine istovremeno obavljala posao, ali i pružala seksualne usluge putnicima na letovima. Uredno je naplaćivala seks u tijesnom avionskom toaletu i po letu znala zaraditi i do 1700 eura. Na kraju je priznala da joj je prostituiranje u zraku ukupno donijelo nevjerojatnih 880.000 eura.

Tekst u rubrici Dno dna bez intervencija prenosimo s portala 24sata.hr

Nije poznato za koju je kompaniju stjuardesa radila, no riječ je o kompaniji s Bliskog istoka.

Pohotna stjuardesa svoje avanture počela je prije dvije godine. S prostitucijom je prestala ovog mjeseca nakon što je uhvaćena 'u klinču' s jednim od putnika. Odmah je dobila otkaz te je deportirana jer je bila strankinja.

Priznala je da su joj bili najdraži letovi s Bliskog istoka prema SAD-u. U nekoliko sati leta 'odradila' bi nekoliko putnika.

Nedavno je i u Japanu izbio skandal nakon što je otkriveno da stjuardese pilotima masovno naplaćuju seks. Sve je počelo nakon što im je uprava snizila plaće pa su morale 'popuniti' praznine u budžetu. Seks bi naplaćivale između 500 i 700 eura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije