Stiže fenomen koji nam može potpuno promijeniti živote: Utjecat će na sudbinu ovih 5 znakova

0
Radiosarajevo.ba
Stiže fenomen koji nam može potpuno promijeniti živote: Utjecat će na sudbinu ovih 5 znakova
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Pun mjesec

Tokom ljeta 2024. očekuje nas dupli pun Mjesec, astrološki rijedak fenomen koji donosi velike i značajne promjene. 

Prvo nas 22. juna očekuje prvi pun Mjesec u drugom stepenu znaka, a 24. jula – već na 30 stepeni.

Ovo sugeriše da se univerzum marljivo fokusira na sve za šta je odgovoran znak Jarca: status, karijeru i društvenu ulogu. Ovo uključuje odluke vezane za brak i razvod, napuštanje ili promjenu karijere i dobijanje državljanstva i slično.

S ove strane Drine | Mrak iz Kneževa

S ove strane Drine | Mrak iz Kneževa

Zanimljivo je da je Jarac znak koji se nalazi tačno na presjeku karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, što znači da će se u trenucima punog Mjeseca 22. juna i 24. jula na nebu formirati aspekt Velikog krsta. Donijet će situacije koje će potpuno promijeniti naše živote, kao da ćemo svi biti "izbačeni" na raskrsnici puteva, a upravo tokom ovog mjeseca morat ćemo skoro dva puta oštro da promijenimo smjer.

Ovo su pet znakova na koje će najviše uticati  dupli pun mesec

Ovan

Dva puna mjeseca, poput munje, "udarit će" u vaš sektor vaših ciljeva u životu i statusu. To znači da možete donositi odluke koje se odnose na status veze (brak i razvod), kao i na to gdje ćete nastaviti svoju karijeru. Vaš vladar u trenucima punog mjeseca će uticati na ono šta će se dogoditi. Dakle, 22. juna će biti u Biku i događaji će se odnositi na pitanje finansija. I drugi put, 24. jula, Mars u Blizancima će se spojiti sa Jupiterom, što ukazuje na putovanje ili trening koji će direktno uticati na vašu karijeru.

Rak

Pitanja vašeg ličnog života će vas brinuti cijelo ljeto, jer će u sektoru vašeg partnera biti čak dva puna mjeseca. Moguće je da prvo izaberete jednu osobu, a onda se nešto promijeni i da se predomislite. Štaviše, u vrijeme punog mjeseca, aspekt Velikog krsta će se također formirati u vašoj karti, što znači da će se odluka odnositi na vaše mjesto stanovanja i status.

Vaga

Pun Mjesec se javlja u vašoj karti u aspektu Velikog krsta prema vašem Suncu, što ukazuje na teške događaje u porodici. Možete promijeniti mjesto stanovanja ili će doći do globalnog preuređivanja unutar zidova vašeg doma. Situacija se može odnositi i na vašu svrhu u životu, kao da potpuno preispitujete pravac svoje sudbine. Na primjer, odlučite da odbacite postojeći posao i odlučite da živite od novca koji dobijate od izdavanja stana. Također je vjerovatno da će se vašim roditeljima dogoditi nešto važno.

Jarac

U trenucima punog Mjeseca formirat će se Veliki krst sa vašim znakom, koji govori o sudbonosnim odlukama sa vaše strane. Najvjerovatnije ćete odlučiti nešto što se tiče odnosa i mjesta stanovanja, jer će Čvor budućnosti u ovom trenutku biti u sektoru porodice i nekretnina. Također je vjerovatno da će vam u ovom trenutku biti važno da dobijete neku vrstu dokumenta (pasoš, certifikat), piše Glossy.

Ribe

U trenucima punog Mjeseca, njegov dispozitor Saturn će biti u vašem znaku, što znači da ćete vi osjetiti punu važnost i karmičku prirodu događaja. Vjerovatno će se najvažnije stvari desiti u vašem okruženju, od otpuštanja cijelog tima do donošenja odluke u vezi. Na primjer, vaš prijatelj vam može priznati svoja osjećanja, što će na kraju u velikoj mjeri promijeniti vaše planove za budućnost. Vjerovatno na ove datume možete saznati i svoju trudnoću, jer se pun Mjesec javlja na osi djece i ljubavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije