Šta se dogodilo na trajektu koji je išao prema Splitu? Putnici bijesni, otkrivaju negativna iskustva

1
Radiosarajevo.ba
Šta se dogodilo na trajektu koji je išao prema Splitu? Putnici bijesni, otkrivaju negativna iskustva
Foto: Facebook / Neugodna situacija na otoku Šolti

Neugodna situacija dogodila se jutros u mjestu Rogač na otoku Šolti, u Hrvatskoj.

U trajektnom pristaništu su brojni putnici ostali šokirani nakon što oni, ali i njihova vozila nisu ukrcana u trajekt "Jadran" koji je u 10 sati isplovio iz Šolte prema trajektnoj luci u Splitu.

Kako su javili putnici, a prenosi portal Dalmacija Danas, dvije rampe su ostale prazne, a više od deset vozila ostalo je ispred trajektne luke i istima je onemogućen ulazak u trajekt.

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

U komentarima su na Facebook stranici "Arizona News Šolta" masovno komentirali i javno su iskazivali svoj bijes zbog situacije na Šolti.

"Posada nam kaže, imate trajekt u 12 sati i 30 minuta (iliti je**te se)", komentirali su na Facebook stranici "Arizona News Šolta", a to je samo jedan od niza komentara na društvenim mrežama nakon što je posada trajekta "Jadran" razbjesnila putnike koji su trebali u 10 sati isploviti iz Šolte prema podmarjanskom gradu.

Dalmacija Danas je kontaktirala Jadroliniju, i oni su se ispričali zbog neugodnosti te u kratkim crtama pojasnili što se tačno dogodilo na Šolti.

"Poštovani kada su kupljene zadnje karte nažalost već je bilo kasno za spuštanje platforme sto bi rezultiralo stvaranjem dodatnog prostora za neukrcana vozila", navode iz Jadrolinije za Dalmaciju Danas te nastavljaju:

"Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo se na razumijevanju", otkrili su kratko Dalmaciji Danas iz Jadrolinije.

Pogledajte fotografiju, evo što su sve nezadovoljni putnici pisali na Facebook stranici "Arizona News Šolta":

Utorak, 02.05. 23. Rogač Linija za Split, trajekt Jadran, 10:00. Pun trajekt, 10 automobila ostalo. Dvi rampe PRAZNE!!!! Odgovor posade: " Imate trajekt u 12:30" ( iliti jebite se)

Posted by Arizona News Solta on Tuesday, May 2, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije