Šta se desi kada muškarac grli ženu?

Radiosarajevo.ba
Šta se desi kada muškarac grli ženu?
Pixabay / Ilustracija
Pisac David Tumarinson prelijepo je opisao šta se dogodi kada muškarac zagrli ženu.

"Kada muškarac priđe tiho i zagrli ženu, on zatvara krug. Njegov i njen. Krug nježnosti, topline i zaštite. On tada smjesti ženu u središte kruga strasti. To je trenutak u kojoj joj on pokazuje da je ona u centru njegovog univerzuma. Muškarac drži ženu u tišini. I ona šuti osjećajuči toplinu njegovih umirujućih ruku", prenosi Brightside.me.

"Kada muškarac grli ženu, ona se osjeća kao da ima krila i može poletjeti. Krug ljubavi je miran i udoban. Nježna tišina čini da se osjeća kao kocka šećera u šolji čaja. Ko je ona koja stoji u centru njegovog tinjajućeg kruga? Šta osjeća? Ko je ona u tom trenutku? Je li ona žena ili djevojka?

Osjeća li se voljenom ili voli? Da li svjetlost pokrivena tišinom na njenim ramenima skriva njene misli od muškarca ili nema ništa skriveno u tom krugu?

Nakon svega, on je samo drži štiteći je od svijeta koji je hladan i usamljen. Njegove ruke su tople i udobne. Njegova ramena su njen mir, sve što traži, sve čemu se nada..."

Zagrlite svoje dame i smjestite ih u centar vašeg kruga. Pokažite joj svoje osjećaje.

Samo to uradite!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije