Šta prvo vidite na ovoj slici? Odgovor otkriva kako da nađete pravu ljubav

Radiosarajevo.ba
Šta prvo vidite na ovoj slici? Odgovor otkriva kako da nađete pravu ljubav
Foto: Facebook / Zanimljivo...

Dobro pogledajte ovu sliku i ne razmišljajte previše o njoj. Šta je ono što ste prvo vidjeli?

Zanimljivo... - undefined

Foto: Facebook: Zanimljivo...

Postoje četiri različita prizora na ovoj slici, a u zavisnosti od toga šta ste vi prvo vidjeli, otkrijte šta je to što vas sprječava da konačno nađete pravu ljubav.

ZAVEZANI ČOVJEK

Stalno ste u nekom unutrašnjem konfliktu sa samim sobom. Ako zaista tražite pravu ljubav s nekim, prvo morate da nađete ljubav u sebi i razriješite te dileme. Borba za unutrašnji mir nikako nije laka, ali ona će vam jedina doneti rješenje konflikata koji vas "izjedaju". Tek onda ljubav će doći.

OGRADA

Ako ste prvo vidjeli ogradu, znači da je vaša najveća slabost to što ste previše zatvoreni. Ako ne preuzmete rizik i ne otvorite se malo drugima, ostaćete sami. Prirodno je željeti da se zaštitite, ali vi pretjerujete u tome. Spustite štit i krenite da se otvarate korak po korak. Ako ne rizikujete, ništa nećete ni dobiti.

ČAMAC

Vaš problem je što su vam standardi toliko visoki da niko ne može da ih dosegne. Naravno da se ne treba zadovoljavati bilo čime, ali prije nego što nekog odbacite zapitajte se da li ste vi baš tako savršeni? Ne fantazirajte o idealnim ljudima jer ćete sebi tako uskratiti mogućnost za ljubav.

LUBANJA

Vaša pretjerana briga i nervoza unište svaku vezu. U redu je biti oprezan, ali vi ste toliko oprezni i plašljivi da gušite sve oko sebe. Uvijek će biti stvari koje će vas plašiti, ali to ne znači da treba da se ukočite od straha pred njima.

Šta vidite prvo: To otkriva za čime najviše žudite u ljubavi

Kao ljudska bića rođeni smo s određenim potrebama. To su fiziološke potrebe poput potrebe da jedemo, pijemo vodu i spavamo kako bismo preživjeli. Ali, imamo i druge potrebe koje možda nisu tako očite, ali su jednako važne za našu trajnu sreću. Ljubav je više od samo osjećaja leptirića u trbuhu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije