Šta prvo vidite na ovoj fotografiji? Ova ilustracija otkriva sve vaše tajne

2
Radiosarajevo.ba
Šta prvo vidite na ovoj fotografiji? Ova ilustracija otkriva sve vaše tajne
Foto: Twitter / Šta ste prvo vidjeli na fotografiji?

Psiholozi kažu da je 98 posto tačan test koji je pred vama.

Pogledajte pažljivo ilustraciju i recite šta vam je na njoj prvo privuklo pažnju! U analizi ilustracije saznaćete šta simbolizuje vaš izbor.

Jabuka

Simbol života, mudrosti i zdravlja. Predstavlja potpunost, apsolutnost i jedinstvenost. Označava osobu punu života, srećnu u ljubavi, veselog duha. Polovina jabuke ovdje za vas nagovještava kratku, ali strastvenu avanturu.

Poznato šta je rekao ubica kada je ušao u kafić, oglasila se komšinjica koja bila u blizini Doma

Poznato šta je rekao ubica kada je ušao u kafić, oglasila se komšinjica koja bila u blizini Doma

Leptir

Simbolizuje u vašem životu nešto radosno, novo. Skinućete uskoro sa sebe breme koje vas odavno opterećuje. Osjetićete kako ste mladi i bezbrižni, uživaćete u sreći svog postojanja. Čeka vas sreća u ljubavi, uživajte u potpunosti! Leptir se na našim prostorima povezuje sa ljepotom i nježnošću i jedan je od najjačih simbola ljubavi.

Posebno one mlade, nevine i nesputane. Sam pogled na ovog veselog insekta je dovoljan da shvatimo pozadinu ove asocijacije: njegov let sa cvijeta na cvijet je jasan prikaz veza koje čovjek svakodnevno ostvaruje sa svojom okolinom. On je simbol čovjekove težnje koja glasi – ostati vječno mlad, makar u srcu.

Šta ste prvo vidjeli na fotografiji?
Foto: Twitter : Šta ste prvo vidjeli na fotografiji?

Nož

Govori o tome da je vreme napravite promjene u životu. Vrijeme je da odsiječete nešto staro. Nož je simbol ljutnje, agresije i/ili razdvajanja. Treba da nešto "isiječete" odnosno odstranite iz svog života. Možda je u pitanju slabljenje neke veze ili odnosa. Budite odlučni i jasni. Isto tako, nož predstavlja i neku vrstu seksualne tenzije i seksualnog suprotstavljanja.

Gusjenica

Govori o vašem strahu i zbunjenosti. Simbolizuje dosta posla, sitnih problema i obaveza. Gusjenica predstavlja ovozemaljski život, čaura predstavlja tjelesnu smrt, leptir koji se oslobađa iz čaure predstavlja oslobođenje. Odbacite oklop i poletite slobodno, piše Krstarica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije