Šta muškarci ne žele u seksu?

Radiosarajevo.ba
Šta muškarci ne žele u seksu?

Što muškarci ne vole kad žene rade prije, za vrijeme i poslije seksa? Sasvim sigurno ne vole pasivne žene i preveliku nježnost nakon seksa

Nedavno provedena britanska anketa otkrila je što muškarci ne vole da žene rade za vrijeme seksa. Kako ne biste radile pogrešne stvari, pročitajte što im smeta, pa se malo prilagodite.

Ne ispuštajte dječje zvukove dok se mazite
Muškarci uglavnom znaju da se žene vole maziti nakon seksa. Zapravo, i oni vole nježnost. Međutim, ne vole kad žene za to vrijeme ispuštaju dječje zvukove i tepaju. To ih plaši. Ako ne želite da misli da ste ludi, prestanite proizvoditi takve zvukove.

Ne ljubite ih predugo po cijelome tijelu
Muškarci vole kada žena tokom predigre njihovom tijelu oda dužnu počast, ali ako ih predugo ljubite i mazite po cijelome tijelu, njima postaje dosadno. U njihovoj glavi samo je jedno: "Zašto se već jednom ne baci na posao i oralno me zadovolji?!"

On nije vaša lutka i nemojte se tako ponašati
Već smo zaključili da oba spola vole maženje nakon seksa, ali pripazite da ne pretjerate. Oni ne vole kad ih stalno štipkate, gladite po kosi, gnjavite dugim i čvrstim zagrljajima te im pritišćete određene dijelove tijela. Zapamtite da oni nisu vaša lutka iz djetinjstva.

Seks nije oružje
Mnoge žene koriste se seksom kao oružjem. Međutim, muškarci to ne vole jer smatraju da seks neće dobro riješiti problem. Smatraju i da, kad im uskraćujete seks, to neće značiti da će puzati pred vama. Dakle, prestanite misliti da je seks oružje jer nije.

Bez ljubavnih pitanja za vrijeme seksa
Nemojte pokušati izazvati ljubavnu izjavu dok ste goli u krevetu. Muškarci smatraju da je seks - seks i da tu nema puno priče, a pogotovo ne osjećajne. Jedini dopušteni razgovor tijekom seksa je onaj prosti.

Ne pričajte prijateljicama o vašem seksualnom životu
Ono što se događa u vašem krevetu, samo je vaša stvar. Nemojte prijateljicama pričati o njegovu penisu i njegovim tehničkim vještinama. Posebno nemojte pričati da ste odglumile orgazam. Znate i same da ni vi to ne biste voljele da on radi vama.

Ako krećete na guzu, upozorite ih
Iako neki to neće priznati, muškarci vole kada im dodirujete guzu i kada se zaigrate prstima u tom području. Teško to priznaju jer se boje da ćete misliti da imaju homoseksualnih sklonosti. Međutim, nije čudno da vole kada ih dirate po guzi jer se u tom dijelu nalazi mnoštvo osjetljivih živaca koji stvaraju ugodu. Ipak, muškarci vole da ih blago upozorite prije nego se dokopate njihove guze.

Nemojte samo leći i pustiti njega da radi
Za tango je potrebno dvoje. Umjesto da samo legnete, pokažite i vi malo inicijative. Pridonesite maštom i senzualnim dodirima i pokažite da je to uistinu seks dvoje ljudi, a ne samo jedne osobe.

Ne zaboravite na testise
Muškarci jako vole svoje testise, a o to očekuju i od vas. Problem je što mnoge žene zaobilaze to područje, čak i kada svoga partnera oralno zadovoljavaju. Ako želite svog muškarca zadovoljiti onako kako treba, nikako ne ignorirajte to područje.

tportal.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije