Zanimljivo / Šta linije srca na dlanovima otkrivaju o ljubavnim odnosima

17. 01. 2020. u 21:07:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Spojte dlanove i pogledajte kako izgleda linija srca, odnosno ljubavi - to je jedna od četiri najnaglašenije linije na dlanu, a proteže se otprilike vodoravno preko dlana, odmah ispod prstiju. 

1. Linije su na istoj visini 

 Ako su linije srca jednako smještene na oba dlana, odnosno na istoj visini, spojit će se kad dlanove priljubite jedan uz drugi, te izgledati kao u ogledalu, gotovo isto. Osobe koje imaju takve linije ljubavi usrećit će svog partnera ili partnerku jer su njihove namjere ozbiljne i preferiraju da budu u stalnim i stabilnim vezama. Racionalne su i u životu ne vole nagle promjene. Senzibilne su i blaga karaktera, te puno drže do mišljenja drugih.

2. Linija na lijevom dlanu je niža od linije na desnom

Ako imate ovako smještene linije ljubavi, to je pokazatelj da ste zrela osoba. Oduvijek ste bili vrlo zreli za svoje godine, i u djetinjstvu i u mladosti. Kao takve, ove osobe često teže nalaženju partnera koji su dosta stariji od njih, pa tako i iskusni i mudri, ne žele da gube vreme s neozbiljnim i nezrelim partnerima. Ljudi s ovakvim linijama su dobri u ljubavi, romantični i nezavisni. Ne drže puno do društvenih normi, nego radije slušaju svoju intuiciju i najčešće ne pogriješe.

3. Linija na desnom dlanu je niža od linije na lijevom

Osobe kojima je linija na desnom dlanu smještena niže ne žure baš u ozbiljnu vezu. Takođe, ne smatraju da je ljubav ili zadovoljavajuća ljubavna veza bitna za sreću u životu. Kad konačno odaberu osobu s kojom će se skrasiti, često je riječ o mnogo mlađoj osobi ili pak nekome iz druge zemlje. Zaljubljuju se očima i pune su samopouzdanja. Nezavisne su i tvrdoglave. Prilično lako prebole prekide i ljubavne brodolome.

 

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA