Šta kažete na ove čizme? Ovog će proljeća biti hit

Radiosarajevo.ba
Šta kažete na ove čizme? Ovog će proljeća biti hit
Prošle godine na velika su se vrata vratili "chokeri", dok će ovoga proljeća svi nositi velike okrugle naušnice, čime je postalo jasno kako će i 2017. godine modnim dodacima dominirati neka prošla vremena.
Tu se misli i na modne dodatke, bez kojih ne može niti jedna žena, a jednako su važne i cipele, a kako tvrde modni stručnjaci, kaubojske čizme vraćaju se na velika vrata. 
 
Trend koji je nekad izazivao podsmijehe te bio rezerviran samo za kaubojske filmove, a zatim posao dio high-street, ali i visoke mode, posljednjih sedmica se sve češće može vidjeti na ulicama svjetskih modnih metropola, ali i među slavnim ženama, koje ih kombiniraju svaka na svoj način.
 
Tako ih slavna pjevačica Lady Gaga nosi uz traper tregerice, koje se također vraćaju u modu, a glumica Kate Bosworth uz cvjetnu haljinu i kožnu jaknicu.
 
Ove čizme pripadaju grubom modelu obuće pa stručnjaci preporučuju da se kombiniraju uz odjevne komade koji će im učinkovito pružiti kontrast, kao npr. haljine, midi suknje, nešto kraće i lepršavije suknje i slično, a uvijek će dobro izgledati i na komad omiljenih skinny traperica te kožne hlače, koje su također u centru pažnje ovog proljeća, piše Index.hr.
 
Šta kažete na ove čizme? 
 
cizme_kaubojke_index.hr.jpg - Šta kažete na ove čizme? Ovog će proljeća biti hit
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije