Šta kada se zaljube dva ista znaka horoskopa: Ovo su dobitne kombinacije

1
Radiosarajevo.ba
Šta kada se zaljube dva ista znaka horoskopa: Ovo su dobitne kombinacije
Foto: Unsplash / Ilustracija

Ljubav ne zna za granice, a astrologija pokazuje da postoje određene situacije u kojima, koliko god dobro izgledali pojedini znakovi zajedno na papiru, neki spojevi nikada neće uspjeti.

Evo koliko je moguća kvalitetna veza između dva ista horoskopska znaka.

Ovan

Danas kiša i grmljavina: Pogledajte i kakvo će vrijeme biti do subote - kad su minusi, a kad sunce

Danas kiša i grmljavina: Pogledajte i kakvo će vrijeme biti do subote - kad su minusi, a kad sunce

Dva Ovna započinju vezu snažno, ali činjenica je da će ta veza da propadne. Ako bi se dva Ovna vjenčala, bez sumnje bi završili u plamenu strasti tokom medenog mjeseca, a zatim bi stvari krenule nizbrdo. Oni imaju toliko jake i vatrene karaktere da je za njih dugoročan uspjeh nemoguć.

Bik

Brak dva Bika bio bi pun uspona i padova, a dok sve funkcioniše dobro, oni će da podstiču jedno drugo da se bore. Međutim, kada vremena postanu teška, oboje će biti previše tvrdoglavi za međusobnu komunikaciju.

Blizanci

Dva Blizanca su previše nezrela. Ovaj spoj definitivno nije dosadan, ali nije samo smijeh ono što drži brak. Kad god se suoče s bilo kakvim problemom, oni će teško da donesu zrelu odluku i da učine pravu stvar.

Rak

Dva Raka su savršen spoj. Od svih horoskopskih znakova, uparivanje Rakova ima najbolju šansu da preživi bračno iskustvo. Rak je brižan i pun razumjevanja, što znači da ni najveća prepreka ne može da stane na put ovom spoju.

Lav

Dva Lava ne bi trebalo nikada da se vjenčaju. Oni će samo jedan drugog da frustriraju kada krenu u borbu za pažnju. Njihove eksplozivne ličnosti stalno će da izazivaju velike rasprave. Lavovima je najbolje da se izbjegavaju.

Djevica

Dve Djevice čine solidan spoj. Djevice su prirodno takmičarski nastrojene i mogu da izvuku ono najbolje u partneru, ali njihova pretjerana međusobna kompetitivnost može da postane nepodnošljiva.

Vaga

Dvije Vage imaju velike šanse za uspjeh. Ako se Vaga vjenča s drugom Vagom, mogu da računaju na to da će da budu emocionalno povezani i usklađeni. Odlično se slažu u seksu, ali zbog nedostatka odlučnosti upadaće u zamku stalnih svađa i drame.

Škorpija

Dvije Škorpije su nepredvidljive. Da bi ovaj dvojac funkcionisao kao bračni par, njihova komunikacija mora da bude savršena. Nema sumnje da ovdje pršte iskre, ali samo strast nije čvrst temelj za vezu. Vjerovatno će da ih sputava i njihova ljubomora.

Strijelac

Brak dva Strijelca ima izvrstan potencijal. Ovaj par će da se zabavlja zajedno i znaće da utješi jedno drugo u teškim trenucima. Jedini problem će da bude komunikacija, koju moraju da srede ako žele da dočekaju prvu godišnjicu braka.

Jarac

Dva Jarca bi trebalo da se izbjegavaju. Ovom bračnom paru nedostaje strasti, zbog čega je veza monotona i beživotna. Oni će da motivišu jedno drugog da budu bolji. Imaju više šanse da zadrže čvrsto prijateljstvo nego brak.

Vodolija

Dvije Vodolije su očajne zajedno. One više djeluju kao prijatelji nego ljubavnici. Ovaj odnos je definitivno više platonski od bilo čega drugog.

Riba

Dvije Ribe su pun pogodak. Intenzivna strast definitivno je na snazi kada se dvije Ribe vjenčaju. Ovo je solidan spoj koji će se uprkos svemu da se potpuno razumiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije