Šta je pravilno: Kako čestitati Vaskrs?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Anto

A sveti savo? Zar on u srba nije jaca figura od isusa krista

Guest

ATEIST ILI DRUGOVJERNI? Primjerno mislim da je čestitati sa Želim ti sretan, čestit ili sl. praznik! Jer nemožeš tačno čestitati vjernicima brojnih vjera i jezika. Osim toga ateist ne vjeruje u uskrsnuća, raj i pakao pa bi lagao govoreći kao vjernik.

Davud

Nikako.

Host

Ne bi znala ovo izgovoriti ni za sto zivota

Murga

Srecan vaskrs svim cestitim pravoslavcima pripadnicima Armije BiH kao i svim onim pravoslavnim koji zive sa nama Bosnjacima.

Sultan

lijepe riječi su ukras

Ljiljani nisu sa Karpata

Srecan vaskrs svim cestitim pravoslavcima pripadnicima Armije BiH kao i svim onim pravoslavnim koji zive sa nama Bosnjacima. ka Murga<<E tako se čestita 👏👏👏👏

Pa da

Ne bi znala ovo izgovoriti ni za sto zivota ka Host Lakše je na Arapskom

I ako mi nisi čestitao Vaskrs

Srecan vaskrs svim cestitim pravoslavcima pripadnicima Armije BiH kao i svim onim pravoslavnim koji zive sa nama Bosnjacima. ka Murga Iskreno i od srca sam se nasmijala tvom komentaru.

/ Najnovije