Snimak koji je 'osvojio' TikTok: Pogledajte od čega su momci iz Hrvatske napravili bazen

2
Radiosarajevo.ba
Snimak koji je 'osvojio' TikTok: Pogledajte od čega su momci iz Hrvatske napravili bazen
Foto: Collage / Bazen u Hrvatskoj

Ljeto je stiglo, a s njim i neodoljiva želja za osvježenjem na rijeci ili bazenu. Dok mnogi sanjaju o vlastitom bazenu u dvorištu, često su visoki troškovi glavna prepreka.

Ali, nekoliko kreativnih mladića iz Hrvatske pokazalo je da to ne mora biti tako. Oni su uspjeli napraviti vlastiti veliki bazen koristeći bale sijena i najlon, a njihov inovativni poduhvat brzo je postao viralan na društvenoj mreži TikTok.

Mladići su bale sijena poredali u krug kako bi stvorili željeni oblik bazena. Zatim su sve obložili s nekoliko slojeva najlona kako bi spriječili curenje vode. Za dodatno uživanje, bazen su opremili igračkama za vodu i vodenim madracima, što je upotpunilo cijelo iskustvo.

UŽIVO | Uspostavljena putna komunikacija između Mostara i Jablanice. Evo za koga

UŽIVO | Uspostavljena putna komunikacija između Mostara i Jablanice. Evo za koga

Na TikToku su objavili snimke na kojima su pokazali kako uživaju u svom improviziranom bazenu. Njihova domišljatost i kreativnost privukle su veliku pažnju, a reakcije korisnika bile su pozitivne.

Komentari na njihov pothvat bili su puni pohvala i divljenja. "Ma vi ste fakultet", "Svaka čast momci", "Ma bravo", "Gdje ćeš bolje druže", samo su neki od mnogih pozitivnih komentara koje su dobili. Mladići su na ove komentare skromno odgovorili: "Kako li je Bogu kad je nama ovako?".

@fila_124_

#slavonija🇭🇷 #balkan #kupanje #friends #sumer #bale #rolo #bazen #foryoupage

♬ Ekipa Najjaca - THCF & Coby

Njihova jednostavna, ali učinkovita ideja pokazuje da uz malo mašte i truda, čak i najskuplje želje mogu postati stvarnost. Ovaj primjer improviziranog bazena od bala sijena i najlona inspiracija je mnogima koji žele uživati u ljetnim danima bez velikih troškova.

Uz ovakve kreativne ideje, ljeto postaje još zabavnije i pristupačnije, a domišljatost i snalažljivost ovih mladića dokaz su da je uz malo truda sve moguće, piše Klik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije