Smiješne reakcije kućnih ljubimaca dok parovi vode ljubav

Radiosarajevo.ba
Smiješne reakcije kućnih ljubimaca dok parovi vode ljubav
Kućni ljubimci nam uvijek promijene život nabolje, ali ne i kada je u pitanju seksualni život.

Taman ste se raskomotili i opustili s partnerom kada odjednom osjetite da niste sami u sobi ili krevetu. Osjećate šape koje vas gaze i krzno koje se mazi o vašu kožu.

To je vjerovatno vaš pas ili mačka.

"Svaki put kada bi počeo da imam seks s djevojkom, moj pas bi poludio. S istom sam djevojkom u vezi već dvije godine, ali moj pas poludi od ljubomore i pravi ispade. Najčešće počne da laje, a ako ga izbacimo iz sobe, cvili ispred vrata dok ne završimo", rekao je jedan mladić.

"Moj dečko ima preslatkog haskija koji se uvijek sakrije iz zavjese kada mi počnemo da se ljubimo", podijelila je svoje iskustvo djevojka koja je ostala anonimna.

"Moja mačka nijemo i čudno posmatra stvari sa strane. U početku kada smo prestali da je izbacujemo iz sobe, ona bi se bez pardona popela na krevet kod nas. Usred seksa bih osjetila da mi je nešto mekano uz butinu ili stopalo. Prvi put kada sam imala seks s dečkom pred njom, skočila mu je na nogu i ujela ga vjerovatno misleći kako on želi da me povrijedi", samo je jedno od smiješnih iskustava koje je podijelila jedna djevojka.

"Pas mog dečka uspije ući u sobu i dok mi imamo seks on nas imitira i vodi ljubav s ćilimom. Smiješno i neprijatno u isto vrijeme", iskustvo je jedne devojke, prenosi Telegraf.

Korisnici društvenih mreža su otkrili da su jedino ribice izgledale nezainteresirano, a da s ostalim životinjama morate imati strpljenja. Pokažite im gdje je njihovo mjesto tada i budite opušteni.

Oni ionako ne znaju šta se dešava.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije