Dave Holloway: Mislim da sam pronašao nestalu kćerku

Radiosarajevo.ba
Dave Holloway: Mislim da sam pronašao nestalu kćerku
Dave Holloway već 12 godina traži svoju kćerku Natalee koja je nestala na otoku Aruba na Karibima. S privatnim istražiteljem sada je tamo otkrio ljudske kosti i nada se da će napokon otkriti što je bilo s njegovim djetetom.

Kosti je poslao na analizu i čeka rezultate, piše USA Today.

"Kad smo otkrili da su ostaci ljudski, bili smo šokirani. Znam da postoji mogućnost da je to neko drugi, samo čekam da saznam. To bi napokon bio kraj", rekao je.

Natalee je nestala 2005. dok je bila na putovanju s prijateljima, tada je imala 18 godina. Posljednji put su je vidjeli u društvu Jorana van der Sloota ispred bara. Protiv njega nikad nije podignuta optužnica za njezin nestanak, a u međuvremenu je završio u zatvoru zbog ubistva studentice Stephany Flores.

Dave kaže da su on i privatni istražitelj došli do čovjeka koji tvrdi da zna kako se Van der Sloot riješio njenog tijela.

"Pomislio sam da možda ima nešto u tome", kazao je očajni otac. Njegovu potragu dokumentirali su i prikazat će je na platformi Oxygen.

Muškarac s kojim su stupili u kontakt tvrdi da je bio prijatelj s Van der Slootovim cimerom. On kaže da se Natalee ugušila jer je drogirana drogom za silovanje zbog čega joj je pjena počela ići na usta. Joran je zatim uz pomoć svog oca njeno tijelo pokopao u parku i na tom mjestu posadio kaktus.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije