Selvedin iz Cazina otišao raditi u Kanadu: Vratio se u BiH i umjesto kuće napravio vilu sa bazenom

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

***

Ne pijem dok Paja vozi

Bravo dijaspora, tako i treba

tuner

***

Sal_

Selvedin je uspio, za razliku autora ovog teksta.

Gggg

Nek si ozenio josipu

Radiosarajevo.ba ponovo jase

Fali drugi dio napisa, koji zapravo treba da pojasni pricu. Momak je pravi, ima uspjesnu gradjevinsku firmu u Kalgariju. Druga je stvar sto jetimi sa portala ne znaju copy and paste.

Gej? Kakve to veze ima sa napisom?

stvarno ste vi glupi do bola. jeste li vi svjesni da prenosite vijesti i da ovakvo nesto stavljate na naslovnu? jeste li normalni? ako je nego gej orjentacije medju vama neka nekako drugacije ispoljava te afinitete ka tuner .......?? Opsjednutost gej orijentacijom kod balkanoidnih neandertalaca, eto magistarke teze.

Katil

Istetovoraj Karadzicevu sliku na prsima,da vam ne bi rata sada bi sa vilama setao po selu i moto skiju.

Maca

Josipa Pa one imaju čupave mačke

kit

u odnosu na ono sto ima recimo bivsi direktor veleza ovo izgleda kao baraka. a nije morao nikuda maknuti

Kad ce vise naredna parada ponosa

Jedva cekam da nad njima iskalim svoje frustracije zbog vlastitih neuspjeha.

Sam

Junaci, svaka cast.

rajvoSa

Ne mogu da vjerujem da je neko ovo objavio. Ne rekoste nam čime se bavi, u lubenicama sverca kokain?

Istina

Nije ovo nista cudno,30 godina je radio kao crnac na plantazi pamuka i to sigurno najnize poslove,jeo hljeb i pio vodu i ustedio da na selu u bosni napravi kucu,klasila. Neka pokaze podrum u kanadi gdje je zivio sa osalim nadnicarima.

/ Najnovije