Sedam odličnih poza za muškarce koji nisu pretjerano obdareni

Radiosarajevo.ba
Sedam odličnih poza za muškarce koji nisu pretjerano obdareni
Statistike iz 2016. godine pokazuju da je prosječan europski penis velik između 12 i 14 centimetara, dok najmanje imaju muškarci u Indiji, Južnoj Koreji i na Šri Lanci, a najveće muškarci u Nigeriji, Ghani i na Jamajci.

Nešto manji broj centimetara jedna je od stvari koje muče mnoge muškarce, dok žene uglavnom smatraju da je dobar ljubavnik onaj koji je strastven, samopouzdan i uživljen, bez obzira na veličinu.

Nicci Talbot, britanska stručnjakinja za seks, muškarcima s manjim penisima i njihovim partnericama predlaže sljedeće poze:

1. Magična planina

Slična je psećem stilu, ali žena se prednjom stranom naslanja na nekoliko jastuka kako bi joj leđa bila pod 90 stepeni, a muškarac se naslanja na njena leđa.

2. Ventilator

Muškarac stoji iza žene koja je nagnuta prema naprijed i laktovima naslonjena na stolac.

3. Sfinga

Žena leži na trbuhu, podignuta na laktove i jednu nogu skuplja u koljenu, prema prsima. Muškarac leži na njoj.

4. Obrnuta kaubojka

Žena je na vrhu, ali tijelo okreće od muškarca i naslanja se rukama na krevet.

5. Kašike

I muškarac i žena leže na boku zagrljeni, ona ispred njega.

6. Rastvoreni bambus

Nemojte se ozlijediti dok radite ovu pozu! Žena leži na boku ili leđima s jednom skvrčenom nogom na koju sjeda muškarac, dok se druga ženina noga prebacuje preko njegova ramena.

7. Leptir

Još jedna poza za gipke. Žena leži na stolu i prebacuje noge muškarcu oko vrata dok joj on prilazi stojećki i rukama joj podiže kukove u zrak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije