Saznajte zbog čega su baš Finci, Danci i Islanđani najsretniji ljudi na svijetu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

angie

Sad bih da mogu odmah pozvala medjunarodne selidbe pro move i kupila kartu u jednom pravcu za Finsku.

Guest

Sve je to do sklopa u glavi,ja sam recimo uvijek zadovoljan i sretan sa malim stvarima ne trazim previse tako sam naucio dok je moja bolja polovica uvijek nesretna i nezadovoljna uvijek nesto fali.Tako da bi mi bili medzu ovim zemljama da nije nasih supruga sigurno ako ne i na vrhu liste.

Sretja

Koliko su sretni preko 90 % autohtonih Finaca ne živi više u Finskoj.

Oliver & Djiboni

Sreća Da sam slobodan od želja I više nemam slabosti Ni za ljubav hrabrosti Sreća Niti imam, niti trebam Ko će me očarati Pa me razočarati Našao sam mir na slobodi U praznoj postelji i hladnoj sobi I kako to opisati? Ne mogu od sreće disati I našao sam mir na drugoj strani Nemam osjećaj da netko fali Kako to opisati? Ne mogu od sreće disati Sad sam slobodan od želja I nema smisla sanjati Na ljude se oslanjati Sreća Držat će mi leđa Sad iman život i svoju slobodu I iman druge koji dođu i odu, o-o I našao sam mir na slobodi U tuđoj postelji i tuđoj sobi Kako to opisati? Ne mogu od sreće disati Našao sam mir na drugoj strani Nemam osjećaj da netko fali Kako to opisati? Ne mogu od sreće disati Našao sam mir na slobodi U tuđoj postelji i tuđoj sobi Kako to opisati? Ne mogu od sreće disati Našao sam mir na drugoj strani Nemam osjećaj da netko fali Kako to opisati? Ne mogu od sreće disati Našao sam mir na drugoj strani Nemam osjećaj da netko fali Kako to opisati? Ne mogu od sreće Ne, ne, ne mogu od sreće disati Više nemam slabosti Ni za ljubav hrabrosti Sreća

/ Najnovije