Venera u ulozi Lava / Saznajte koje horoskopske znakove očekuje čarolija ljubavi

25. 06. 2021. u 22:50:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Neptun je jučer započeo retrogradni hod, u jednom periodu očekuju nas četriri retrogradne planete: Jupiter, Saturn, Pluton i Neptun.

Kada se Neptun nađe u retrogradnoj fazi, to njegova energija se najviše održava na polje umjetnosti, medija i emocija. Najviše će utjecati na horoskopske znakove Ribe, Strijelca, Djevicu i Blizance.

U svakoj godini Neptun je retrogradan, ali njegov utjecaj neće naglo preokrenuti naše živote, već nas može naučiti kako da sanjamo i vratimo se svojoj prirodi. Retrogradni Neptun trajat će sve do decembra 2021. godine.

Mjesec u Jarcu kreira opoziciju sa Venerom u Raku u subotu, 26. juna, i možemo osjetiti snažan talas osjećanja. Sve radimo i zasnivamo na senzacijama, a ovaj aspekt donosi nam najviše izazova u ljubavi.

Pojačane strasti, ljubomora, nezadovoljstvo i osjećaj smanjenog samopouzdanja, sve ovo se negativno odražava na privatni život.

U nedelju 27. juna, čarobnica ljubavi, ljepote i obilja Venera prelazi u znak Lava. Kada Venera uđe u Lava, probudi se naša sklonost ka luksuzu i zadovoljstvu.

Postajemo strastveni, pokazujemo nježnost koja nas može u ljubavi učiniti neodoljivim. Glavni fokusi su ljubav, ljepota i hedonizam. Probudit će se naše vatreno biće, pa tako i uspavano polje strasti i romantičnih emocija.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA