Samo za hrabre: Agencija nudi 120 KM da prošetate goli, ima jedan uslov

0
Radiosarajevo.ba
Samo za hrabre: Agencija nudi 120 KM da prošetate goli, ima jedan uslov
Arhiv / Ilustracija

Jedna kasting agencija objavila je na društvenim mrežama oglas kojim traži nudiste za potrebe umjetničkog performansa.

"Petnaestak potpuno golih ljudi treba prošetati Korzom - navodi agencija, a honorar za taj hrabri pothvat iznosi - 500 kuna (oko 120 KM).

U objavi se navodi kako će se snimanje održati ove nedjelje, 12. septembra, ako vremenske prilike to dopuste. U protivnom se snimanje odgađa na prvi pogodan dan.

Vlada FBiH donijela odluku u vezi s izborom direktora KCUS-a

Vlada FBiH donijela odluku u vezi s izborom direktora KCUS-a

Snimanje bi trebalo potrajati najviše četiri sata, no probe će se snimati u odjeći. U prijavi za mail zainteresirani moraju priložiti svoje dvije fotografije, iz agencije navode - u odjeći, te zahvaljuju hrabrima na prijavi.

Naravno, oglas je odmah izazvao mnoštvo komentara, od onih šaljivih do onih oštrih.

'To su zaista smiješne pare za tako nešto. Ko je bio na statiranju obučen zna koliko može biti dosadno, repetativno i HLADNO na snimanju 4 sata (jer stojiš na mjestu dugo čekajući scenu, sjediš gdje se zatekneš, često na betonu. Pridodajmo tome manjak odjeće i stigmu (ne sram jer ko se srami neće se ni prijavit) koja proizlazi iz šetanja Korzom u takvom izdanju... Honorar bi trebao biti nekoliko puta veći', zaključila je jedna djevojka.

Druga žena je pak komentirala: 'Za 500 kn (120 KM) ne skidam se ni mužu.'

'Hodao sam gol centrom i za džabe…', našao se među komentatorima i jedan humoristični mladić, a drugi je priupitao: 'S maskicom ili bez maskice?'

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije