Novi detalji o golišavim djevojkama s Jadranske magistrale

5
Radiosarajevo.ba
Novi detalji o golišavim djevojkama s Jadranske magistrale
Twitter/Screenshot / Butt squad

Tri djevojke kažnjene su prošle sedmice zbog golotinje na Jadanskoj magistrali pripadaju takozvanom 'Gu*nom odredu' (Butt squad).

Djevojke su Ukrajinke, a ovo im nije prvi susret s policijom, piše 24sata.hr.

Nedavno su završile i u zatvoru nakon što su se, s još desetak kolegica, snimale gole na terasi jednog nebodera u Dubaiju.

Kako smo ranije pisali, skandal su napravile i u Crnoj Gori. Prvo su šetale gole Kotorom, a onda su se i snimale nage na Jadranskoj magistrali. Potom su vatrogascima uzele šmrk i polijevale se vodom nasred ceste. 

Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktoria Rohalčuk (21) privedene su te su ih kaznili s po 450 eura svaku.

"Samo smo pomagale vatrogascima da operu cestu", izjavile su kasnije djevojke te dodale kako se vatrogascima svidjela ideja.

Djevojke su podignule prašinu i fotografijom pred finale Svjetskog prvenstva. Naslikale su zastavu Engleske na stražnjice i time im dale podršku.

Kršile zakon u Dubaiju

U Dubaiju je uz djevojke, uhapšen i njihov organizator, američki playboy Vitaliy Grechin (41). Napisao je na društvenim mrežama kako je platio dvadeset djevojaka da iz Rusije otputuju u Dubai kako bi napravili golišavi editorijal.

Butt squad - undefined

Foto: The Sun: Butt squad

"Nisam napravio ništa loše, samo smo se zabavljali, ali naravno da mi je žao. Koštalo me to mjesec dana života, a zamislite samo sudske i putne troškove. Zbog toga mi se plače", napisao je Grechin.

Ko je Vitaliy Grechin?

Grechin je inače biznismen i bivši američki vojnik. Kako piše The Sun, 1998.-2005. radio je za američku vojsku kao prevoditelj. Potom je otputovao u Ukrajinu i tamo otvorio tvrtku koja se bavila financijama. Kasnije ju je prodao milijarderu Olegu Boyku. Bio je i veliki donator u Obaminoj kampanji. Danas putuje svijetom i svoje dogodovštine rado dijeli na društvenim mrežama, a sa sobom uvijek vodi desetak atraktivnih djevojaka.

Butt squad - undefined

Foto: The Sun: Butt squad

"Ja živim onako kako bi 90 posto muške populacije voljelo živjeti. I neću se izvinjavati zbog toga", tvrdi Grechin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije