Samo u BiH: Nisu mu dali da u kratkim hlačama da uđe u zgradu PIO - otišao i kupio haljinu!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Omg

a misli da je mangup! .Nije nikada čuo za kodeks oblačenja. Prostačina,nekulturna ka papak A sta je trebao, obuci se kao da je decembar na +40?

😭

Joj sekjuritija što tripuje da se nešto pita.. de bgt se samo pobrini da nema nikakvih problema većih i tjt

Toto

Bez veze. Čisto da se inati. Lakše se kulturno obući.

Koja legenda

Hahaha, sto me nasmija lik, stomak me zaboli.

Haha

To može samo mostarski brato🤣

Kao..

...da je bitno, ali nas papanluk se mora istaci.

jo008

A sta je trebao, obuci se kao da je decembar na +40? ka Omg Ne mora se obuci kao da je decembar, samo obuce ili pantole ili nesto sto je ispod koljena. Ista pravila su u svim sluzbenim institucijama.

SAMOUBIH?

Cuj Samo u BIH? Nije istina. Ne znam gdje moze takav uci? U koju javnu instituciju u kojoj zemlji ?

Shupenderi....

Ma bjeshte se u P.M formalisticku, treba vas dic u zrak!!!! Batebog vani + 40° i debil postavlja pitanje oko sorca???? Pa nego kako ce, nego u sorcu, MAJMUNCHINO TUPAVA ZASTITARSKA, hebem i tebe i one koji su ti dali tu da zahebavas svijet!!!!!

kiki

Cuj Samo u BIH? Nije istina. Ne znam gdje moze takav uci? U koju javnu instituciju u kojoj zemlji ? ka SAMOUBIH? U Njemackoj smijes uci u sorcu u javne ustanove, niko te ne provjerava osim ako nisi go, onda ce ti policiju zovnuti jer to je prekrsaj

/ Najnovije