Samo u BiH: Bračni par sebe sahranjuje i traže kome će ostaviti imovinu

Novosti.rs
Samo u BiH: Bračni par sebe sahranjuje i traže kome će ostaviti imovinu
Foto: Novosti / Dragica i Dragan

Najpoznatiji bračni par iz Posavine, Dragica (69) i Dragan Marić (65) iz derventskog sela Pojezina, ponovo je dospio u žižu javnosti, pišu Novosti.

Naime, oni su prije tri godine sebe ispratili na "onaj svijet" a potom, za 40 dana, "vaskrsli". Pred više od 250 "zvanica" veselili su se na svom posljednjem ispraćaju pa su i kolo poveli.

Ovaj par nema zajedničke djece pa su se odlučili da naprave konkurs kako bi izabrali svoje nasljednike. Od postavljanja konkursa na društene mreže, kako kažu, telefoni su im se usijali.

"Pošto nemamo zajedničke djece, tražimo ko će nakon naše smrti naslijediti imanje. Za nepuna dva dana, javilo se gotovo 20 porodica kandidata. Javljaju se iz Dervente, Petrova, Doboja, Modriče, Banja Luke i sa drugih strana. Čak iz Hrvatske, tačnije iz Makarske odakle se javio zainteresovani par", pričaju Dragica i Dragan.

"Svi oni koji se jave biće u konkurenciji sa realnim šansama da ga, na veselju u julu naredne godine, izaberemo i zvanično proglasimo za nasljednike našeg lijepog imanja, kuće sa pomoćnim objektima, 30 dunuma zemlje, dva automobila", najavljuje Drago, dodajući da u obzir dolaze ljudi svih nacionalnosti, "čak i Kinezi".

Ostatak priče o Marićima i telefon na koji se možete javiti ako želite nasljedstvo možete pročitati na ovom LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije