Samo oni koji imaju nadprosječan IQ znaju odgovor: Koja starica će ponijeti više vode u posudi?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

rajvoSa

Takvi neće ni pogledati ovo a kamoli se zanarati sa tim!

Dosta više...

Molim Vas prestanite sa ovim kvazi-inteligentnim pitalicama. U većini slučajeva su tako loše kvalitete i apelirate na nešto što je autor želio pokazati ali su realizacije tako loše i nelogične. Ukonkretnom primjeru se ne može ni izbliza ocijeniti da je osnova obje posude iste površine niti da su istog profila, čak ni kada se uzme u obzir loše dočarana perspektiva. Nemojte, bolje stavljajte slike golih žena. Opet ćete dobiti klikove za koje živite a bar nećete nervirati narod.

Doktor

Molim Vas prestanite sa ovim kvazi-inteligentnim pitalicama. U većini slučajeva su tako loše kvalitete i apelirate na nešto što je autor želio pokazati ali su realizacije tako loše i nelogične. Ukonkretnom primjeru se ne može ni izbliza ocijeniti da je osnova obje posude iste površine niti da su istog profila, čak ni kada se uzme u obzir loše dočarana perspektiva. Nemojte, bolje stavljajte slike golih žena. Opet ćete dobiti klikove za koje živite a bar nećete nervirati narod. ka Dosta više... Bravo!

***

***

Mozgalica

U naslovu pise ponijeti a ne kao u rjesenju donijeti... malo i sami promozgajte

Marija

Ona s maramom na glavi ner joj je rupa lroz koju će voda izaći na višljem mijestu

Mladić

***

Mrk

Isto sam primetio

Mlađan

Nikada neće donijeti isto vode.uvjek će u jednoj kanti biti više.

Dvojni c

Neće uopće ponjeti-donjeti vodu,to je slika ne miču se 😂

/ Najnovije