Samo najinteligentniji znaju tačan odgovor: Šta treba upisati umjesto upitnika?

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

***

Auuu

Kod mene je tu 6 ka Guest

RadoznalicaRadoznala

Jao slagalice i test obrazca, jao-jao

Hamdo

Treba pisati broj 0 jer je 135-240 Mukelefin broj telefona. Ja kretenskog pitanja, ako nije broj 6 (što je najlogičnije), onda može biti bilo koji drugi jer se uvijek može naći razlog zašto.

L

Koji auto?

Savko

***

Ivan

***

Mario

Ay.... ne ***

I

Kako da ne, jeste 6.

Ivo

A zašto nebi moglo biti 6,valjda je netko drugačije zamislio rješenje. Glupost.

Btazzo

Kakve veze ima asvaltiranje mora sa kiselim mlijekom kao i matematicka mozgalica sa prenosnikom brzina ili mje jacem

Buraz

Ja imam auto sa 6 brzina

Razocaran

Kako glupi clanak...kakvo R 🤣🤣 🤦‍♂️🤦‍♂️ moze biti onda bilo koje slovo ovisno koji odgovor se zeli dati ....nemojte se sramotiti s takvim clancima...to je dobar zadatak, ali unutar odredjene industrije na strucnim psiholoskim testovima provjere...nije to generalno pitanje matematicko, gdje bi se trazilo matematicko rjesenje brojcano...zato fulali ste sve...pomijesali ste loncice

Namidak

Iq test iz 1999

Čupo

Glupi ste ka ***** jer ovo nije univerzalna šema šaltanja. Odgovor je 6 a vi se pođite liječit

Medo

Bolan bio brate ja imam auto sa 6 brzina

Zvonilix

Meni je riki gore lijevo

Iko

Ne Vazi za folcwagen ,glupa mizgalica.

Lara

Jako glupo rijesenj zadatka.

/ Najnovije