Samo dva znaka koji će imati sreće s novcem u junu: Saznajte da li je to vaš

0
Radiosarajevo.ba
Samo dva znaka koji će imati sreće s novcem u junu: Saznajte da li je to vaš
Foto: Pexels / Ilustracija / Uspjeh

Juni 2024. godine neće biti posebno produktivan mjesec u finansijskom smislu, no astrolozi su proveli analizu i identificirali nekoliko pretendenata za najuspješniji horoskopski znak prvog ljetnog mjeseca.

Blizanci

Blizanci dosta ovise o Merkuru. Njegova idealna pozicija u prvoj polovici juna pomoći će vam u donošenju budućih ciljeva, pronalasku novog posla, motivaciji i stjecanju novih znanja.

Čak i ako sada ne pristigne veliki novac, moći ćete stvoriti izvrsne temelje za budućnost. Sve što vam treba je naporan rad, želja za nepoznatim i pravilna dnevna rutina. Važno je voditi računa o svom zdravlju, jer bez toga vam posao neće ići.

Ovo su rezultati prvog kruga glasanja za izbor novog rektora Univerziteta u Sarajevu

Ovo su rezultati prvog kruga glasanja za izbor novog rektora Univerziteta u Sarajevu

Bik

Bikovi će imati sve prilike pokazati svima oko sebe da ih se ne može otpisati. Da, u maju je možda bilo problema, ali u junu ćete skupiti misli i snagu da svima oko sebe pokažete ko je gazda.

Ovo će biti vrijeme u kojem vam je strogo zabranjeno pustiti da stvari idu svojim tokom. Moći ćete doći do novca zahvaljujući svojoj harizmi, marljivom radu, inteligenciji i kreativnosti.

Sve je u vašim rukama – samo treba malo pritisnuti gas i jače uhvatiti volan. Destruktivni Mars na vas će najmanje utjecati pa je malo vjerojatno da će motivacija nestati, prenosi Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije