Za ovaj znak horoskopa u junu počinje period blagostanja: Sreća i uspjeh će im pasti u krilo

0
Radiosarajevo.ba
Za ovaj znak horoskopa u junu počinje period blagostanja: Sreća i uspjeh će im pasti u krilo
Foto: Pexels / Sreća

Jupiter je planeta blagostanja i prosperiteta, koja nam otvara nove puteve ka uspjehu. Jupiter je poslednji put bio u Blizancima od 11. juna 2012. do 25. juna 2013. Sljedeći tranzit Jupitera u ovom znaku trajaće od 25. maja 2024. do 9. juna 2025. godine.

Prema prognozi astrologa upravo bi Blizanci trebalo da očekuju novu fazu u svom životu. Očekuju ih sudbonosne odluke, obećavajuće ponude i profitabilni poduhvati.

U astrologiji, Jupiter je planeta vjere, pozitivnosti, nade i očekivanja. Nekada su je nazivali planetom "velike sreće", jer je njen utjecaj povezan sa značajnim prosperitetom. Jupiterov tranzit uvek donosi razvoj i napredak – materijalni i duhovni. Ova planeta je također povezana sa pomoći, milosrđem i saradnjom. Kada se Jupiter pojavi u horoskopu, znajte da se sprema "obilna žetva", navode astrolozi.

Pijani 34-godišnjak napravio haos u Sarajevu: Vikao i bacao stvari sa balkona

Pijani 34-godišnjak napravio haos u Sarajevu: Vikao i bacao stvari sa balkona

Blizanci pripadaju vazdušnim znakovima Zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku važe za opuštene, društvene i druželjubive, sa odličnim smislom za humor. Međutim, glavna karakteristika ovog znaka je njegova prevrtljivost. Blizanci su skloni čestim promjenama raspoloženja, spremni su da odustanu od svojih stavova, a u vezama uvek traže neke novine.

Jupiter će donijeti hrabrost, spremnost za delovanje, želju za učenjem i širenjem vidika, a, nakon 25. maja, Blizanci će postati manje vezani za svoje vrijednosti nego inače. Jupiter u Blizancima će staviti akcenat na komunikaciju, donoseći nova poznanstva i društvene projekte, piše Luftika.

Zato je pred Blizancima era uspjeha, radosti i prosperiteta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije