SAD: Majka namjerno slupala automobil da bi dokazala djeci da postoji Bog

Radiosarajevo.ba
SAD: Majka namjerno slupala automobil da bi dokazala djeci da postoji Bog
Bakari Warren iz savezne američke države Georgia uhapšena je nakon što je namjerno izazvala saobraćajnu nesreću da bi dokazala svojoj djeci da je Bog stvaran.

Srećom po majku i dvoje maloljetne djece, svi su prošli bez povreda, nakon što je Warren svojim terenskim vozilom, pri punoj brzini, udarila u betonski stub, prenosi New York Post.

Ona je prije same nesreće rekla svojoj djeci da će namjerno udariti u stub da bi im dokazala da je Bog stvaran i da će ih sačuvati u saobraćajnoj nesreći, ako budu imali vjere u njega.

Nesreću su zabilježile i sigurnosne kamere koje su snimile Warren kako vozi automobil sjeverno od Industrijskog bulevara, prije nego što je svjesno skrenula u suprotne trake, a nakon toga i skrenula sa kolovoza i na kraju udarila u betonski stub, koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu na njihovom automobilu.

Nakon što je policija izašla na mjesto nesreće, Warren je priznala šta se dogodilo i da je namjerno slupala automobil da bi djeci dokazala da je Bog stvaran te da će ih sačuvati u nesreći ako se budu molili i vjerovali u njega.

"Ona je skrenula u suprotnu traku, zatvorila je oči i govorila: 'Bla bla, ja volim Boga', a nakon toga smo se sudarili", reklo je njeno dijete koje je bilo u automobilu.

Policajci koji su bili na mjestu nesreće ističu da je okrivljena žena pokazala veoma malo interesovanja za nesrećni slučaj, a da je tokom ispitivanja u policiji optužena na telefonu provjeravala svoje Facebook statuse.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije