Georgia / SAD: Majka namjerno slupala automobil da bi dokazala djeci da postoji Bog

29. 03. 2018. u 08:08:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Bakari Warren iz savezne američke države Georgia uhapšena je nakon što je namjerno izazvala saobraćajnu nesreću da bi dokazala svojoj djeci da je Bog stvaran.

Srećom po majku i dvoje maloljetne djece, svi su prošli bez povreda, nakon što je Warren svojim terenskim vozilom, pri punoj brzini, udarila u betonski stub, prenosi New York Post.

Ona je prije same nesreće rekla svojoj djeci da će namjerno udariti u stub da bi im dokazala da je Bog stvaran i da će ih sačuvati u saobraćajnoj nesreći, ako budu imali vjere u njega.

Nesreću su zabilježile i sigurnosne kamere koje su snimile Warren kako vozi automobil sjeverno od Industrijskog bulevara, prije nego što je svjesno skrenula u suprotne trake, a nakon toga i skrenula sa kolovoza i na kraju udarila u betonski stub, koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu na njihovom automobilu.

Nakon što je policija izašla na mjesto nesreće, Warren je priznala šta se dogodilo i da je namjerno slupala automobil da bi djeci dokazala da je Bog stvaran te da će ih sačuvati u nesreći ako se budu molili i vjerovali u njega.

"Ona je skrenula u suprotnu traku, zatvorila je oči i govorila: 'Bla bla, ja volim Boga', a nakon toga smo se sudarili", reklo je njeno dijete koje je bilo u automobilu.

Policajci koji su bili na mjestu nesreće ističu da je okrivljena žena pokazala veoma malo interesovanja za nesrećni slučaj, a da je tokom ispitivanja u policiji optužena na telefonu provjeravala svoje Facebook statuse.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA