S predstavnicima ovog horoskopskog znaka je najteže živjeti

Radiosarajevo.ba
S predstavnicima ovog horoskopskog znaka je najteže živjeti
Pixabay / Ilustracija
Jeste li se ikada zapitali ko je najveći osvetnik horoskopa?

U pitanju je – Škorpija!

Škorpije često ostavljaju dojam hladnih i ravnodušnih osoba, ali to je samo njihov oklop koji drugi moraju probiti kako bi se s njima sprijateljili.

Unatoč tome, oni su jedni od najboljih prijatelja koje čovjek može poželjeti.

Potreban im je neko ko će ih razumjeti, ali i biti iskren kao što su i oni sami.

Neviđenom samodisciplinom vladaju svojim ponašanjem. S njima nikako ne bi trebalo ulaziti u žestoke sukobe, zato što su najnezgodniji neprijatelji.

Inteligentni su, vrlo hrabri i osvetoljubivi. Dugo će pamtiti uvrede, a kako su izuzetno intuitivni, brzo će naslutiti vašu “Ahilovu petu” i uzvratiti kada ste najslabiji!

Priroda ljudi rođenih u znaku Škorpije puna je proturječnosti, izvor je neugasive borbe strasti i osjećaja. Iako je Škorpija detektiv koji njuška po tuđim “skrovištima”, sam ima više tajni nego iko drugi.

Njegova najizrazitija osobina je suzdržanost, koja osobe rođene u ovom znaku čini pomalo tajanstvenim. Nikada ne dopušta da se prodre u njegove najintimnije i najskrivenije sfere, a svoje slabe tačke uspješno krije od drugih.

Ono što mu u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja mu omogućuje da razluči istinu od laži i da razdvoji zlo i dobro.

S predstavnicima ovog znaka najteže je živjeti. Veliki su perfekcionisti, posesivnost ih često vodi u sadizam, često najviše maltretiraju upravo one koje najviše vole. Opterećeni su sumnjama i traže apsolutnu predanost. Vrlo su mistični i neshvaćeni, nose sa sobom svojevrsni fatalizam, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije