S ovih šest horoskopskih znakova se nemojte zezati: Ovo su najopakije žene Zodijaka

0
Radiosarajevo.ba
S ovih šest horoskopskih znakova se nemojte zezati: Ovo su najopakije žene Zodijaka
Foto: Pexels / Finansijski horoskop za zadnju sedmicu januara

Određene osobnosti izdvajaju ih iz mase, no moguće da one idu u smjeru 'baddie' karaktera.

Ako im 'stanete na žulj' ove žene će vrlo brzo smisliti plan za vaše uništenje.

Ovan

Prvi na našem popisu je vatreni Ovan, poznat po svojoj odvažnosti i nepristojnosti. Ove se žene ne boje preuzeti kontrolu i prihvatiti  vlastite unutarnje negativne vibracije. Uz magnetsku osobnost, žene Ovnovi odišu samopouzdanjem koje je teško ignorirati. Ovan je vatreni znak koji rasplamsava strast u svim životnim situacijama.

Osvježite zidove bez krečenja: Sve što treba je da ih očistite ovom smjesom

Osvježite zidove bez krečenja: Sve što treba je da ih očistite ovom smjesom

Lavica

Lavovi, veličanstveni lavovi Zodijaka, uživaju pod svjetlima reflektora s lakoćom. Samouvjerene, harizmatične i uvijek spremne zablistati, žene Lavice su oličenje opake energije. Svojim smislom za dramu i velikodušnim duhom, Lavice osvajaju sve oko sebe. Njihov snažan osjećaj za vlastite kvalitete sebe čini ih rođenim vođama, zrače kraljevskim šarmom.

Škorpion

Ovo je vodeni znak s intenzitetom koji se ne može zanemariti. Žene Škorpioni posjeduju tajanstvenu privlačnost koja privlači ljude gdje god da se pojave. Njihovu lošu stranu osobnosti karakteriziraju odlučnost i oštra intuicija, što ih čini moćnim silama s kojima se morate suočiti. Otkrijte dubine Škorpionke i otkrit ćete magnetski i zadivljujući duh.

Neodoljivi su: Ova četiri horoskopska znaka se najbolje ljube

Neodoljivi su: Ova četiri horoskopska znaka se najbolje ljube

Strijelac

Žene Strijelci su slobodni duhovi Zodijaka, prihvataju avanturu raširenih ruku. Poznate po optimizmu i neustrašivom pristupu životu, ove opasne cure donose osjećaj radosti i spontanosti kamo god krenu. Strijelci teže izvanrednom i inspiriraju sve oko sebe.

Jarac

Jarci su ambiciozni pripadnici Zodijaka, koji se postojano penju prema uspjehu. Opaka vibra kod žene Jarca dolazi od njihove nepokolebljive odlučnosti i snažne radne etike. Praktične i utemeljene, zrače tihom snagom koja izaziva poštovanje. Jarci su arhitekti svoje sudbine, graciozno stvarajući put do uspjeha.

Vodolija

Naš kozmički popis završava ekscentrični Vodolija koji razmišlja unaprijed. Ove opake žene su vizionarke koje marširaju u nekom vlastitom ritmu. Vodolije su poznati po svojoj intelektualnoj sposobnosti i humanitarnom duhu. Njihova buntovna priroda dodaje dašak nepredvidivosti, zbog čega se ističu u gomili. Prihvatite jedinstvenu energiju opakog Vodolije, piše Astrotalk.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije