Roditelji, oprez: TV voditeljica otkrila vlastitu djecu na pedofilskoj stranici

1
Radiosarajevo.ba
Roditelji, oprez: TV voditeljica otkrila vlastitu djecu na pedofilskoj stranici
Wikipedia / Nina Bott

Bivša njemačka glumica i TV voditeljica Nina Bott šokirala se kada je ugledala fotografije vlastite djece na platformi za pedofile!

Nekada su pedofili morali tražiti slike djece, a sada im fotografije putem Instagrama i sličnih socijalnih mreža dostavljaju nepažljivi i naivni roditelji.

Takav je bio slučaj i s Ninom Bott: Slike njene djece mogle su se naći na mračnoj strani interneta, a pedofili su ih zloupotrebljavali, njima trgovali i čak ih "ocjenjivali".

Glumica ima troje djece i svoju sreću redovno dijeli sa pratiocima putem Instagrama. Nažalost, uvjerila se da na fotografijama pratioci ne vide samo lijepu porodičnu sreću nego ima i onih kod kojih mala djeca stvaraju seksualno uzbuđenje.

Nina Bott u početku nije htjela vjerovati, ali joj je skrenuo pažnju bivši radni kolega s RTL-a. Bio je to poziv na buđenje. Otkako je otkrila vlastitu djecu na pedofilskim platformama, mališane podalje od očiju javnosti, vodeći računa da im se ne vidi lice na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije