Rođeni istog dana u istoj bolnici, upoznali se na internetu i vjenčali

Radiosarajevo.ba
Rođeni istog dana u istoj bolnici, upoznali se na internetu i vjenčali

Mnogi traže svoju srodnu dušu na platformama za online upoznavanje partnera, a među njima su bili i Jamie Frantz Burkett i Anthony Burkett koji su se nedavno vjenčali.

Par je otišao na svoj prvi sastanak 2015. nakon što su se upoznali pomoću aplikacije Tinder, a poslije desetak dana razmijenili su telefonske brojeve. Kada je Anthony poslao email Jamie, poruka se pojavila na njenom ekranu, a ona je zapazila da se njegova email-adresa završava brojevima 11493, što je datum njenog rođenja.

Par tvrdi da je njihovo upoznavanje prouzrokovala sudbina koja ih je spojila jer su srodne duše. Otkrili su da su oboje rođeni istog dana, u istoj bolnici u Louisiani (SAD).

Anthony je na svijet došao u 11, a Jamie u 18 sati. Ona je pomislila da te brojke iz njegove email adrese možda znače datum rođenja. Bila je u pravu. S obzirom na to da žive u gradovima udaljenima oko 60 kilometara, upitala ga je u kojoj bolnici je rođen. Iznenadila se kada je odgovorio East Jefferson jer je to bila bolnica u kojoj je i ona rođena. Odlučili su da moraju da se upoznaju na sastanku, piše britanski Metro.

Kad su to rekli svojim roditeljima, i oni su bili iznenađeni podudarnostima, a majke su pokušavale da se prisjete da li su se možda srele u porodilištu. Jamie je presretna što će, poput svoje braće blizanaca, sada i ona rođendane slaviti sa suprugom, a oboje su saglasni da ih je spojila – sudbina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije