Robert Dacešin: Ovo je osam razloga zašto je bolje živjeti u BiH nego u Americi

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

***

***

***

***

Adi

Lik jede ****a, ***ovace se smuca po svijetu, i pametuje pitao bih ja njega gdje je bolje da radi za platu, a zivio od grebanja

vrutak

Koji se..nja.....U americi , ako si vrijedan , samo nebo je granica .Radio sam i sat mi je ispadao 52$ ! Od toga platis zdravstveno bez problema i sve ostalo.Milioni ljudi gledaju da se docepaju amerike , i iz evrope.Ovsj je plaven od hdz sda snsd botova da ovako govori... Moj otac , za 42 gid staza , 560 km penzija.Da mu nije nas , djece , umri bi od gladi .. Zato bi ja sve ovakve ..

/ Najnovije