Restoran Edina Džeke u Dubrovniku zatvoren: "Iako smo imali veliku želju..."

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Edo

Dedo ti je jeo burger ! 50km

Hamburger

Kao da ga iz Hamburga uvoze.

Damianusdarcus

Džaba državljanstvo!

Bejha

Hamburger 50 maraka. Pa nije toliko ni u Monteksrlu jbte. Ako je mislio otvarati neku ekskluzivu, tu se ne prodaju hamburgeri, jelo za sirotinju. Papak ostaje papak, džaba pare, džaba Rim....

Pele

Dugo je i radio sa takvim cijenama

12345

Zalosno. Dok rvatska planira bombardovanje Bosne novim avionima kako bi ukrali teritoriju ovaj ridikul ide kod njih otvarat restoran. Koji klasicna Bosanska glupost.

Guest

Kapital bira stabilnost i sigurnost. Zašto ga osuđivati. Otvaranje restorana ni je otvaranje narodne kuhinje.

/ Najnovije