Brod ljubavi ponovo u akciji: Nastavak avanture o seksu, drogi, alkoholu

Radiosarajevo.ba
Brod ljubavi ponovo u akciji: Nastavak avanture o seksu, drogi, alkoholu
PrtScr / Brod ljubavi plovi Karibima

Brod na kojemu se nudi neograničen seks sa 60 nadrogiranih prostitutki ponovo plovi usprkos ružnim komentarima od prošle godine.

Ali što se uistinu zbiva na tom krstarenju s obiljem droge i seksa? Pod vodstvom Good Girls Co, putovanje traje četiri dana na tajnoj lokaciji, a gosti imaju neograničen pristup drogi, alkoholu i hrani. Seks se nekako podrazumijeva.

Branded Sex Island, odmor je koji obećava sve, od seksi showova uživo, luksuznih tuluma na jahti te iznenađenja na svakom koraku. Cijena? Gotovo 5.000 funti (oko 10.000 KM), piše Mirror.

Prošlogodišnje je događanje izazvalo bijes naroda, kritičari su ga nazivali “sramotnim” i “jezivim”, a pozivali su i na kriminalističku istragu. Isprva se trebalo organizirati u Kolumbiji, ali su vlasti i lokalni svećenici izglasali protiv. Zato je slavlje seksa bilo prebačeno na Karibe.

Organizatori obećavaju dvije seksi Latine za svakog muškarca, seksi showove uživo, luksuzne tulume na jahti i druga iznenađenja na privatnom karipskom otoku koji podržava konzumaciju droga. Klijenti se mogu neograničeno seksati sa ženama, mijenjati partnere i ispunjavati najperverznije maštarije dok tulumare poput milionera, stoji u oglasu.

Na mrežnoj stranici piše da je 60 žena ondje samo kako bi ugodile muškarcima i učinile da se svaki osjeća “kao kralj”. Najvažnije, klijenti se ne trebaju bojati deportacije ni zatvora. Naglašava se kako su sve žene testirane i čiste od spolnih bolesti, prenosi Net.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije