Pun mjesec u Škorpiji donosi važne preokrete za ova četiri horoskopska znaka

0
Radiosarajevo.ba
Pun mjesec u Škorpiji donosi važne preokrete za ova četiri horoskopska znaka
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Pun mjesec

Narednik pun mjesec bit će u znaku Škorpije i očekuje se da će donijeti i preokrete i transformacije, naročito u slučaju četiri znaka Zodijaka.

Aprilski pun mjesec nudi priliku da se oslobode ugušene emocije i još mnogo, mnogo toga.

Bik

Sjećanje na Bojana Tončića: U jeku NATO bombardovanja rekao ne Vojsci Jugoslavije

Sjećanje na Bojana Tončića: U jeku NATO bombardovanja rekao ne Vojsci Jugoslavije

Dragi Bikovi, dio prolaska kroz fazu iscjeljenja je i odlučivanje – šta dalje. Tokom aprila, pun mjesec u Škorpiji ističe vašu sferu veza i romantičnih zapleta.

Zahtjevate li previše i očekujete li više nego što vam drugi mogu dati? Tražite li loše veze namjerno da biste preventivno zaštitili svoje srce tako što će se one završiti prebrzo? Vrijeme je da ponovo razmislite o svom pristupu i uvjerenjima u ljubavi, odnosima i partnerstvu.

Lav

Za pripadnike ovog znaka pun mjesec u Škorpiji donosi iznenađujuća otkrića i nove informacije u vezi s vama bliskim ljudima, možda čak i članovima porodice. Izvor drame u vašem životu će se jasno i glasno pokazati tokom ovog tranzita, ali imate izbor kako će reagovati na ono što vam donosi.

Pazite na sve što se dešava tokom ovomjesečnog punog mjeseca, ali se suzdržite od dijeljenja mišljenja ili prebrze reakcije. Postoji šansa da se stvari dodatno preokrenu!

Škorpija

Ovaj pun mjesec će biti najutjecajniji za Škorpije jer će osvijetliti vašu sferu identiteta i ličnosti. S Plutonom u kvadratu s punim mjesecom u Škorpiji tokom aprila možete se direktno suočiti sa svojim sjenkama i steći uvid u nesvjesne motive koji podstiču vaše odluke. Centralna tema za vas će biti otkrivanje gdje uskraćujete sebi zadovoljstvo da biste ispunili očekivanja okoline.

Možda ćete morati da priznate da niste toliko oslobođeni od autoriteta kao što biste želeli da verujete, a deo razloga je i to što još uvek dopuštate strahu da pokreće vaše izbore.

Vodolija

Pun mjesec u Škorpiji u kvadratu s Plutonom u Vodoliji donijet će nevjerovatne uvide u vaš osjećaj samoaktualizacije. Sa Suncem i Mjesecom koji predstavljaju ego i želju, vrijeme je da shvatite koje snove vrijedi – napustiti. Jer nekad je to najbolje za vas. Razmislite u kojim snovima i žudnjama možete biti malo hrabriji i uporniji.

Tokom aprilskog punog mjeseca ćete se suočiti sa osjećanjima neadekvatnosti, osnažujući vas da je krajnje vrijeme da ponovo izgradite samopouzdanje i krenete u novi poduhvat.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije