Pukla ljubav s Ukrajinkom zbog koje je ostavio ženu i djecu: ‘Znao sam da ćemo ispasti kreteni'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

pitanje za portal i urednika koji je dopustio ovu objavu: Na kakvim ste drogama?? Koga ovo zanima? Vjerujte da vise zanima nekoga je li se Emira pomirila sa mužem (Švrakino) nego ovo. Koji vam je klinac stvarno!

Njufa

pitanje za portal i urednika koji je dopustio ovu objavu: Na kakvim ste drogama?? Koga ovo zanima? Vjerujte da vise zanima nekoga je li se Emira pomirila sa mužem (Švrakino) nego ovo. Koji vam je klinac stvarno! ka tuner NIJE TOCNO,OVO ZANIMA SVE ONE KOJI BI KAKVU UKRAJINKU SASTRANE.POZNATO JE DA ONE OBSKRBLJUJU CIJELI SVIJET SVOJIM USLUGAMA,ALI LJUBAV TRAZITI OD NJIH ZAISTA MORAS BITI NJUFER.

Sabina Sabic

Dear men, do not stick your dick in crazy! I can tell you that from first-hand experience. Nisam dvije postene misli sastavila cijeli svoj zivot a p***a i "emocije" mi vode zivot. Jadni muskarci.

A,ljubav

Dear men, do not stick your dick in crazy! I can tell you that from first-hand experience. Nisam dvije postene misli sastavila cijeli svoj zivot a p***a i "emocije" mi vode zivot. Jadni muskarci. ka Sabina Sabic Vjerujem da je koristis,a vjerojatno i zaradjujes njome ,ma ocito nisi nikad bila voljena niti si volila.

/ Najnovije