Prsti na rukama muškaraca mogu vam reći puno o njihovoj ličnosti

0
Radiosarajevo.ba
Prsti na rukama muškaraca mogu vam reći puno o njihovoj ličnosti
Foto: Pexels / Ilustracija / Muška ruka

Tajna leži u prstenjaku i kažiprstu. Oni mogu puno reći o tome kakva ste osoba.

Istraživanja se provode sve vrijeme i većina njih prođe nezapaženo, ali ponekad naiđemo na neke rezultate koji su previše zanimljivi da ih ne podijelimo. Može biti zabavno saznati nove činjenice, iako ponekad naiđete na stvari koje radije ne biste znali. A tu je i problem da nije uvijek potpuno jasno jesu li rezultati tačni, prenosi Tips and Tricks.

Srećom, činjenice koje imamo za vas danas su zabavne! Ispostavilo se da vam vaša ruka može puno reći o vašoj ličnosti. To je stvarno prilično bizarno.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Ovo istraživanje uglavnom se fokusira na vaše prste. Ovaj test se odnosi samo na muškarce jer dužina ovih prstiju pokazuje nivo testosterona kod muškaraca.

Prstenjak je duži od kažiprsta

Ovdje govorimo o zgodnim muškarcima. Šarmantni su i mogu se slagati sa svima. Ipak, malo su agresivniji i brzo riskiraju. To također znači da ovakva osoba često zarađuje više od svojih kolega s kraćim prstenjakom.

Istraživanja pokazala: Šta muškarce najviše privlači kod žena?

Istraživanja pokazala: Šta muškarce najviše privlači kod žena?

Prstenjak je kraći od kažiprsta

Muškarci s ovakvim rukama vrlo su samopouzdani i čak mogu biti pomalo narcisoidni. Ovi ljudi nemaju problema biti često sami i ne vole da ih se uznemirava. Međutim, kada je u pitanju ljubav, oni su manje samouvjereni jer nisu oni ti koji će napraviti prvi korak i preuzeti inicijativu.

Prstenjak i kažiprst iste su dužine

Možda ovo već dovoljno govori… muškarci s ovakvim rukama su dobri posrednici, vrlo odani i puni ljubavi. Kod ovog tipa sve je uravnoteženo. Mirni su i čini se da sve teče glatko, kao da je sve organizovano.

Ilustracija

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije