Nostradamusov krug otkriva budućnost: Zamislite pitanje i potražite odgovor!

Radiosarajevo.ba
Nostradamusov krug otkriva budućnost: Zamislite pitanje i potražite odgovor!
Michel de Nostredame, poznatiji kao Nostradamus, bio je francuski ljekar, astrolog i prorok.

Prorok je pisao proročanstva u metaforama, ali kažu da je proricanje sudbine po krugu, također, smislio Nostradamus, mada pismeni ili usmeni dokazi o tome ne postoje.

Međutim, ova metoda je dovoljno jednostavna, i iznenađujuće precizna!

Sve što je potrebno jeste da zatvorite oči, skoncentrirate se na pitanje koje vas trenutno zanima, i ubodete prstom u oblast kruga. Pogođeni broj je – odgovor na vaše pitanje.

Odgovore pogledajte ispod slike:

krug_nostradamus.jpg - Nostradamusov krug otkriva budućnost: Zamislite pitanje i potražite odgovor!

1. Da. Vi pripadate onim ljudima koji ne gube prisebnost i prisustvo duha, čak i u najtežim situacijama. Zato ne dižite ruke od rješenja svojih problema, jer na lageru imate izdržljivost i strpljenje. Čeka vas uspjeh. Imajte povjerenje u sebe, i u druge.

2. Da. Ali ne danas, i ne sutra. Neko stoji na vašem putu i pokušava da vas zbuni. Ne shvatajte ga suviše ozbiljno. Ali, nemojte ni potcjenjivati taj otpor. Izbjegavajte sukob. Pokušajte da pronađete pozitivno rješenje svog problema.

3. Da. Događaji će narednih dana premašiti vaša očekivanja. Ako počnete pametno koristiti svoju rezervu energiju, a ne trošiti je na nebitne stvari, prednost će biti na vašoj strani. U svakom slučaju, imajte strpljenje i izdržljivost, kako u odnosu na sebe, tako i prema drugima.

4. Da. U ovom trenutku, izgleda, smiješi vam se sreća. Zato, nema ni jednog razloga za sumnju u pozitivan ishod. Sreća će vas još dugo pratiti. Uživajte u ovim sretnim nedjeljama.

5. Tačno. U ovom trenutku, obraćate previše pažnje na mišljenje drugih, i zato pomalo propuštate prijatnu situaciju. Nemojte čekati predugo, dajte do znanja drugima da moraju poštovati vas, i vaše mišljenje. Male taktičke igre samo dovode do zablude i idu na štetu uzajamnog povjerenja.

6. Sve će ići malo teže, nego što očekujete. Krećete od pogrešnih pretpostavki. Drugi ljudi vide to u u sasvim drugačijem svjetlu. Zato je krajnje neophodno da saslušate dobar savjet bliske osobe, i da ne podliježete lažnim nadama.

7. Pitanje za sada nije rješivo. Dajte sebi vremena i ne punite glavu još nesazrelim problemima. Pokušajte uživati u trenutku. Kasnije će se sve riješiti. Ako ste veoma zabrinuti, obratiti se za pomoć magičnom krugu za nedjelju dana.

8. Pažljivo. Pokušajte ne vjerovati svemu što vam kažu. Držite određenu distancu u nekim stvarima. Danas sve oko vas izgleda povoljnije, nego što, zaista, jeste. Budite pažljivi, i pazite se da kasnije ne osjetite razočarenje.

9. Nema sumnje. Ali bit će vam potrebna pomoć. Popričajte sa dobrim prijateljem o problemima koji vas muče, jer je on objektivan i –  posmatrat će stvari trezvenije.

10. Da. Ali nemojte dati da vas dovedu u zabludu. Pokažite više samopouzdanja i sigurnosti, i onda će sve biti u savršenom redu. U ovom trenutku, možete se potpuno osloniti na svoju intuiciju. Kasnije nećete doživjeti ni najmanje razočarenje.

11. Pitanje je postavljeno prerano. Ostavite ga za sada po strani, nije još "sazrelo". Budite popustljivi. Cijenit će vas zbog toga.

12. Veoma je moguće. Sve napreduje mnogo brže i pozitivnije, nego što ste zamišljali. Važno je da ne pokušavate da se stekne utisak nezainteresiranog lica. Obratite pažnju: neko iskreno pokušava postati vaš prijatelj.

13. Sve će se desiti ne onako kako je planirano. Vi djelujete neodlučno. To dovodi u zabludu neke vaše prijatelje. Smatraju vas nepredvidivom ličnošću, što vam ne ide u korist. Uništite ovu sliku. Vas vole više, nego što mislite.

14. Sve će biti dobro. Ali samo u slučaju ako sami pokažete aktivnost. Dozvoljeno je sve, ali ne odlaganje. Preuzmite inicijativu u svoje ruke i iznenadite sve svojom efikasnošću i bogatstvom ideja.

15. Da, možete se osloniti na svoju sreću. Očekuje vas povoljan obrt sudbine. Sada ne morate ništa izmišljati, već samo iščekivati. Ishitrena dejstva odvest će vas u pogrešnom pravcu i mogu vam naškoditi.

16. Sve nade će biti ispunjene. Ali, apsolutno drugačije nego što ste zamišljali. Zato, budite spremni za bilo koje promjene, i ne koncentrirajte se samo na jedini postavljen cilj. Pokažite fleksibilnost, i ne odbacujte ni jedan argument.

17. Pitanje je i dalje otvoreno. Potrebno je da pažljivo razmislite o svojim željama, jer vaša osjećanja još nisu do kraja sazrela. Prema tome, previše očekujete od druge strane. U narednim danima sve ostaje bez promjena. Međutim, jedna sretna okolnost može unijeti jasnoću u vaš problem. Pažljivo slušajte svoj unutrašnji glas.

18. Kod vas mogu nastati poteškoće. Ispočetka ćete čak biti razočarani, ali to ne znači da su vaše šanse jednake nuli. Sasvim naprotiv: razočarenje će dati podsticaj pozitivnom razvoju. Vaš krug prijatelja raste, postaje bolji i stabilniji.

19. Nepovjerenje i ljutnja su još uvijek daleko od vas. Ali, ako se ubrzo ne oslobodite sopstvene sumnje, mnogo ćete pokvariti. Ako vas sreća zaobilazi, krivac za to može biti vaša pretjerana skromnost i nesigurnost. Odbacite ih na stranu! Budite otvoreni i druželjubivi sa drugim ljudima.

20. Da. U ovom trenutku, sreća je na vašoj strani. Prema tome, nema ni jednog razloga da sumnjate u povoljan ishod. Još dugo ćete uživati u sretnom periodu.

21. Da. Za konačno postizanje cilja ostalo je uložiti sasvim malo truda. Budite smjeli, rizikujte, i obavezno ćete uspeti. Budite pažljivi ka svemu što se dešava oko vas, i imajte na umu – slučajnosti ne postoje. Na ovom svijetu ništa nije slučajno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije