Sudbina / Do trećeg februara: Kako Venera u Ribama utječe na svaki znak

05. 01. 2017. u 09:41:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Venera je 3. januara ušla u posljednji znak, Ribe.

Ovo je vrijeme kada se najviše dešavaju sudbinske veze i upoznaju srodne duše.
Vrijeme je da se voli drugačije, da se ostvaruju snovi, mašta o ljubavi, jer Venera u Ribama donosi ljubav koja je podstaknuta našom maštom, našim snovima, čežnjama.

Ribe su znak vezan za podsvjesno, te sve ono što želimo i u šta vjerujemo možemo da privučemo u velikoj mjeri. Moć mašte je ogromna u ovom znaku. Moć koja stvara slike i misli koje mogu privući ljubav, ili novac, jer je Venera vezana i za to.

Mogućnost da se čuda dešavaju, da privučemo čuda, posebno vezana za ljubav, ali i za obilje u svakom pogledu je u velikoj mjeri moguća. Vodeni znaci su ti koji privlače i novac u velikoj mjeri. Zato što emocije prate sve što nam se dešava, a njihova snaga je podsticajna. Emocije su najveći pokretači promjena i dobro je da ih ima i da one prate i vaše vizualizacije, maštanja i da ih bude u stvarnosti.

Probudite osjećanje ljubavi u sebi. Slušajte muziku dok je Venera u neptunovskom znaku. Muziku koja pokreće osjećanje ljubavi. Mogu to da budu i ljubavne pjesme, koje bude lijepe emocije, koje pojačavaju želju za ljubavlju. Samo nemojte da to budu pjesme o nesretnim ljubavima i ljubavnoj patnji, da ne bi probudile kod vas negativna osjećanja.

Potreba za ljubavlju je veoma velika dok je Venera u Ribama, kao i želja da se doživi ljubav. Jake želje su te koje mogu da privuku ostvarenje. Ukoliko želje prati vjera i ljubav, onda je ostvarenje ljubavi bliže.

Ako vjerujete da je ljubav tu, ako osjetimo ljubav i prije nego što se pojavi osoba o kojoj maštate, onda će vam ta jaka osjećanja i pozitivna energija privući put ka ljubavi. Maštajte zato više nego što ste to ranije radili, posebno ovih dana, kada je i Mjesec u znaku Riba. Stvarajte slike u glavi kakve god hoćete. Pustite da vam se odvija film u glavi kako vam se dešava da budete sa osobom koja umije da voli baš onako kako je vama potrebno i koja ostvaruje sve ono što vi u ljubavi želite. Zamislite sva ona divna osjećanja koja u vama budi ljubav. Osjetite ih najprije u sebi i uživajte u njima, a onda pustite da osjećanje ljubavi se širi iz vas ka drugima. Dok je u Ribama Venera čini da osjećanje radosti i ljubavi pretočite i u neki vid kreativnosti, ili stvaralaštva. Najljepša umjetnička dijela nastaju kada je Venera u Ribama.

Sa Venerom u Ribama, ukoliko volimo sebe i što više volimo sebe može da volimo i druge.

Važno je da vjerujete da postoji i da možete sresti neku svoju srodnu dušu. Ako ste u stanju da povjerujete da je ona već tu i da se možete brzo povezati sa njom veća je mogućnost ostvarenja. Najveća šansa da se to desi je od 9. do 15. januara kada je Venera planeta ljubavi u konjukciji sa Neptunom.

Ako ste skloni sumnji i nevjerici, tada možete privući i tuđu.

Vrijeme dok je Venera u Ribama je vrijeme kada se mogu desiti sudbinske ljubavi, susreti sa srodnom dušom. To je vrijeme kada se može bezuslovno voljeti i lako opraštati. Kako se sada i Mars nalazi u Ribama, potrebe i želje voljenih se mogu podudariti. Osjećanje ljubavi i emotivnog razumijevanja može biti više nego ikada, ali ako se ne krije ljubav i dopadanje.

Veza sa nekim ko je daleko je takođe moguća, a kod nekih i tajna veza ili skrivanje ljubavnih osjećanja. Tajne veze su često slatke u početku, ali mogu da se iskomplikuju i da druge povrijede i izazovu osjećanje straha i neizvjesnosti. Skrivanje ljubavi nije lako i može da izmakne kontroli.

Ljubav sa osobama koje su daleko podstiče čežnju, koja može biti velika, kao i privlačnost, posebno između 17. i 22. januara kada je Venera u sekstilu sa Plutonom u Jarcu.

Moguća je veća, pozitivna transformacija u ljubavi ili obnavljanje neke ljubavne veze. Nekima će ova Venera donijeti neku mogućnost poboljšanja na finansijskom planu, a nekima i neki veći dobitak.

Dani kada mogu naići ljubavne poteškoće ili osjećanje sumnje ili straha od razočarenja, ako se prepustite negativnim osjećanjima, moglo bi doći do zahlađenja u odnosima ili emotivne tuge u periodu između 26. i 29. januara.

Venera će tada biti u kvadratu sa Saturnom u Strelcu. Saturn je taj koji traži odgovornost, istrajnost, koji zahtijeva da budete mudri i da se služite nekim svojim ranijim iskustvom. Ovih dana je dobro da pokušate da ne vidite stvari gorim nego što jesu i da shvatite da je potrebno da se potrudite ako vam je stalo do nekoga ili da se povučete ako taj neko ne zaslužuje vašu pažnju ili ljubav. Poteškoće i prepreke su tu da nas upozore da nešto treba da mijenjate. Na to ukazuje i pojava Mladog Mjeseca od 28. januara. Važno je da su te promjene u skladu sa vama, piše Besnopile.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

Tagovi: horoskop zabava

NEMA KOMENTARA