Proljetni horoskop: Jedan znak će uživati u tajnoj ljubavi

Radiosarajevo.ba
Proljetni horoskop: Jedan znak će uživati u tajnoj ljubavi
Ponekad se ljubav krije na mjestima na kojima je najmanje očekujemo.

Da bismo je otkrili u astrološkim najavama, pratimo boginju ljepote Veneru, kao i asteroid Eros koji kontrolira strast, vjernost i seks, piše Lovesensa.

Ovog proljeća, ona će do početka aprila boraviti u 12. kući Bika, pa će pripadnici ovog znaka biti naročito privučeni tajnama, šaputanjima, skrivenim ljubavima – seksualnost ispunjena maštanjima i nježna ubjeđivanja koje vam šalje intuicija začinit će vaš život magičnom erotikom.

Ipak, pripazite da ne preduzimate ništa prebrzo i prerano. Razmislite da li ste spremni na bezuslovnu ljubav?

Da li ste spremni da pomažete, razumijete, pristajete, prihvatate… lako je na vas ostaviti utisak u ovoj fazi, ali nećete biti u mogućnosti da otvoreno izjavite ljubav, pa čak ni da izrazite svoje potrebe jasno i direktno.

Ako na to niste spremni, sačekajte da Venera izađe iz retrogradnog hoda, tišina i samoća su također dio prirodnog emocionalnog ciklusa.

Mjesečev hod vas vodi na zabave i druženja, vrijeme je da proširite svoj krug prijatelja.

Dok Eros putuje kroz vaš znak sve do polovine aprila, svi ćemo biti pomalo uzbuđeni i naglašeno romantični, a za vas dragi Bikovi, ovo je pravi vatromet strasti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije