Profesionalna sponzoruša savjetuje: "Treba vam 200 KM? Evo kako ih lako zaraditi"

Radiosarajevo.ba
Profesionalna sponzoruša savjetuje: "Treba vam 200 KM? Evo kako ih lako zaraditi"
Facebook / Marcia Favre
Marcia Favre iz New Yorka ima jedan od najčudnijih poslova - ona odlazi na sastanke s bogatim, starijim muškarcima koji joj plaćaju da popije čašu šampanjca s njima.

Kako kaže, dosad je od toga zaradila više od 7.000 funti (više od 16.000 KM). Po izlasku zaradi od 100 (više od 200 KM) do 250 funti (oko 600 KM) premda je jednom prilikom za piće u baru, koje je trajalo pola sata, dobila 1.200 funti (manje od 3.000 KM).

"Mnogima savjetujem ovaj posao. Treba vam 200 KM? Evo ih! Tako je jednostavno. Doslovce se pojavim, popijem piće, razgovaram ni o čemu i za to me plate. Zbilja lako zarađen novac", kaže Favre, piše The Sun.

No, kako kaže, ona nije slobodna i u dugoj je vezi.

"Kad sam mu prvi put rekla što radim, mislio je da se šalim. Nije mogao vjerovati da mi ljudi plaćaju za piće i večeru. Onda se nasmijao", kaže Marcia.

Joseph je 40-godišnji muzičar koji podržava partnericu u njezinom poslu: "Bilo je mnogo različitih stvari koje sam radio u New Yorku kako bih preživio. Morate biti kreativni. Shvatio sam da odlazi na piće s muškarcima koji su joj spremni platiti i tako onda mene može odvesti na piće. Naravno da mi ne smeta!"

Osim što joj plaćaju za druženje, Marcia često dobiva karte za koncerte i propusnice za backstage, avionske karte i ekstra bonuse od redovnih mušterija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije