Pročitajte jezive prognoze Baba Vange za 2025. godinu i provjerite šta je "pogodila" za 2024.

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

čista

glupost

Ozymandias

Nama je već ta katastrofa nastupila još '92 sa etnici pa sa strancima, amerikancima i tako se evo već tri decenije patimo sa nekakvi izaslanici, nacisti, dileri droge i razni kriminalci da bi nam i ti vanzemaljci došli kao osvježenje...

Nostradamus

Svako tumači predskazanja kako mu odgovara od vremena Inkvizicije. Širenje straha i panike.

071

A malo tarota na nekad gradskom portalu?

Meni vise leze Tarabici

A i sljiva je prava domaca vocka.

000000

U sta se pretvorio ovaj portal

za one sto se nadaju pobjedi ukrajine

ona je izmedju ostalog rekla i da ce balticke zemlje i poljska opet biti dio rusije, pa vi sad racunajte sta ce biti sa ukrajinom prije nego opet napisete slava ukrajini.

DeepSkyWalker

tzv. "BabaVangLa" je prije 30 godina imala 100, a sada ima 80 ...

komentar

kakve budalastine, pa vi stvarno prelazite svaku mjeru ukusa. Jos samo da napravite rubriku sa Vidovitom ZENOM KOJA GLEDA U KASIKE.

/ Najnovije