Pročitajte cijene u Džekinom restoranu koje nisu za svačiji džep

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

HARAMIJA

Grunf

Ne kontam ovaj članak, pa valjda će ići ko može a ne ko hoće. Vazda je bilo skupih restorana i išao je ko ima love za to.

MrziteljPDA

Ma to je Džekson napravio restoran za svačiji džep!

Plavi

Vidi... sad bosanci ne komentiraju skupoću u Hrvatskoj, a skupa im Coca Cola u trećerazrednoj Makarskoj. Eto, kad je Naš moze šta hoće.

Guest

zabrinuo sam se nema ništa o dzeki 2 dana hahahaha

Edin Džeko otvorio je 24. augusta restoran u Dubrovniku.

Restoran (a ne Narodnu kuhinju) se nalazi na jednoj od najatrtaktivnijih lokacija s prelijepim pogledom i bilo je za očekivati da cijene neće biti za svačiji džep.

Edin 4791

Bravo! Sigurno je i ukusno! Želim ti puno upjeha i nadam se da ću uskoro i da probam jedno od tih jela.

Pama

Pa nije frajer otvorio aščincu! Ni ja nisam nikad isao u la famigliu u SA dok je radila.Nije bio za moj dzep !

Nadimak...

U suštini zaboli me za Džeku ili bilo kojeg drugog kloca. A šta bi to kloc sa milionima išta drugo znao otvoriti i pokrenuti osim piljare, pekare i restorana. Edin je dobar sportista ali je ograničen k'o mudo od ovce. Može on sa svojim novcem šta želi, ionako je pretplačen ako i svaki drugi fudbaler, ali njegov mentalni kapacitet mu ne dozvoljava da napravi išta društveno korisno od tog novca, da da pozitivan primjer omladini. Prostor je platio basnoslovnu sumu i trebat će mu trilion godina da povrati investiciju čak i sa pet puta većim cijenama a svaki globalni potres se debelo odrazi na takve restorane. Ali neka, vole budale i niži oblici života da uz muziku Jale Brata maštaju kako će i oni jednom kda obrnu na Bijelom otvoriti makar pekaru u Pofalićima.

Dubrovcanin

Ovo i nije skupo za Dubrovnik haha

Ostaje

Nam jedino da se kod Seja slikamo sa komadicem mesa,Kloc je preskup.

/ Najnovije