Horoskop / Pripadnici ovog znaka su najinteligentniji, ali i previše oprezni

24. 08. 2020. u 16:52:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 3

Ušli smo u vladavinu Djevica. Ovaj horoskopski znak spada u zemljane znakove, a riječ je o najopreznijem znaku horoskopa koji uvijek obraća pažnju i na najmanje detalje te pomno analizira sve detalje prije donošenja ikakve odluke.

Povučene i suzdržane, nikad u društvu ne vode glavnu riječ. Pripadnici ovog znaka su inteligentni, kritični i prilagodljivi, a ono što im nedostaje je intuicija, maštovitost i samopouzdanje.

Šesti pasivni zemljani ženski znak zodijaka promjenljive je kvalitete s kojim vlada planeta Merkur, što ovaj znak čini jednim od najinteligentnijih u Zodijaku.

Djevica vlada šestom kućom horoskopa što significira profesiju, posao, zdravlje, bol, bolest, liječnik, zubar, pacijent, apoteka, sluge, služenje, majstor, radnik, domaće životinje, kućni ljubimci, podstanar, poslovna duža putovanja, svakodnevica, vojska, vojna obveza i volonterski rad.

Ništa ne prepuštaju slučaju. Vrlo su nježne, ali često vrlo zatvorene osobe za vanjski svijet pa djeluju distancirano i hladno.

Prije nego se upuste u bilo emocionalnu ili profesionalnu vezu sve dobro proanaliziraju. Mogu imati poteškoća kod uspostavljanja kontakta i zadržavanja prijateljstava a ono što ih može održati zajedno to su zajednički interesi i ideje. Djevicu je lako prepoznati, ona neće biti bučna ni previše pričljiva, uglavnom se drži po strani i sve odmjerava.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA