Pacijentica prestravila bolnicu: Njen stravični izgled šokirao je medicinsko osoblje

Radiosarajevo.ba
Pacijentica prestravila bolnicu: Njen stravični izgled šokirao je medicinsko osoblje
Foto: Facebook / Profesionalna plesačica Jai Fears

Profesionalna plesačica Jai Fears snimala je reklamu za jednu kampanju koja se bavi prodajom šminke za Noć vještica kad je osjetila napad panike. Upravo je bila dovršila šminkanje u zombija kad su je kolege odvezli u Hitnu pomoć. 

Kad je stigla u bolnicu Beaumont Royal Oak u Michiganu, medicinsko osoblje nije bilo sigurno u čemu je problem pa su je zbog prerealistične šminke i nepovezanog govora počeli pripremati za Traumatološki odjel. 

Profesionalna plesačica Jai Fears - undefinedFoto: Facebook: Profesionalna plesačica Jai Fears

"Rekli su da će je odvesti na Traumu jer očito pada u šok, a i ono što govori nema nikakvog smisla", ispričala je mama djevojke, Elissa Smith, koja je u bolnicu došla čim je čula što se događa.

Nakon što su ljekari napokon shvatili da je njena 'povreda' na licu zapravo šminka, dali su joj nešto za anksioznost i pustili je kući. Iz bolnica Beaumont Royal Oak su za Fox rekli kako ne mogu komentirati pojedine slučajeve, ali su poslali općenitu izjavu u kojoj stoji:

"Hitna pomoć nije mjesto za igru i zabavu, a ljekari vide mnogo pacijenata s ozbiljnim medicinskim problemima koji su životno ugroženi."

Profesionalna plesačica Jai Fears - undefinedFoto: Facebook: Profesionalna plesačica Jai Fears

Na ovu im je izjavu preko na svom Facebook profilu odgovorila mama od djevojke, koja je napisala kako ni sama ne misli da je napad panike smiješan, te da njena kćerka nije ni htjela nikoga namjerno zavarati i tako se 'igrati', prenosi Science.

"Tjeskoba nikako nije šala, a ovo je bila ozbiljna situacija koja se slučajno dogodila u čudnom trenutku", rekla je.

Majka se ipak malo našalila i u prvom postu objavila:

"Kad kćer Jai Fears snima video za Zombie makeup i ima lošu reakciju na šminku i završi na Hitnoj u Beaumontu i traumatizira traumu!!! Uživajte u slikama!"

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije