Kim Kardashian izvrijeđala fanove jer nisu skontali njen kostim za Noć vještica

Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian izvrijeđala fanove jer nisu skontali njen kostim za Noć vještica
Instagram / Kim Kardashian

Kim Kardashian suočena je s velikom navalom kritika jer je fanovima rekla da su "retardirani" jer nisu skontali njen kostim za Noć vještica...

Naime, Kim Karadshian bila je na zabavi kod Kendall Jenner sa svojim najboljem prijateljem Jonathanom Chebanom, a obukli su se kao razvedeni par Pamela Anderson i Tommy Lee.

Pameli Anderson kombinacija se svidjela pa je sve podijelila na Instagramu, no, za razliku od Pam, niko na zabavi nije skontao ko je Kim K.

 
 
 
View this post on Instagram

Pam Anderson & Tommy Lee. Love dressing up as these legends! Halloween 2018 @foodgod

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim K se na Instagramu požalila komentarom: "Dajte, ljudi, mi smo Pam Anderson i Tommy Lee. Niko ovdje ne zna ko smo! Vi ste, ljudi, previše je**no mladi. Ovo je baš tužno."

Obraćajući se prijateljici Stephanie Shepherd, potom se čuje kako govori: "Niko ne zna ko sam! Da! Retardirani!"

Video je podijeljen na Twitteru, gdje su "planuli" jako loši komentari, uz napomenu da gospođa Kardashian koristi riječ "anoreksičan" kao kompliment...

Zvijezda realityja se nakon toga i izvinila. U izjavi za TMZ kazala je: "Želim se izviniti zbog onog što sam rekla na nedavnom snimku. To nije bilo uredu i bilo je ružno spram osoba s posebnim potrebama. Učim iz svojih grešaka i ovo je jedan od tih trenutaka. Molim vas, znajte da su moje namjere uvijek čiste i, u ovom slučaju, pogriješila sam. Žao mi je."

No, ni izvinjenje nije dobro prošlo na društvenim mrežama, gdje su joj korisnici poručili da se nakon ovakvog ponašanja nije dovoljno samo izviniti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije