Drugi bi za ovo bili banovani: Kim objavila fotografije šest potpuno golih žena

Radiosarajevo.ba
Drugi bi za ovo bili banovani: Kim objavila fotografije šest potpuno golih žena
Instagram / Kim Kardashian
Kim Kardashian još je proljetos najavila kako se uskoro baca na novi projekt, a to je lansiranje parfema koji će se zvati KKW Fragrance.

Mnoge je tom prilikom šokirala golim fotografijama kojima je najavljivala novi parfem, a išla je tako daleko da je napravila odljev vlastitog tijela ne bi li bočica za parfem bila baš poput nje.

I dok su ju mnogi optužili kako fotografijama stvara iluziju o savršenom tijelu, Kim je odlučila stati na kraj prozivkama.

Na svom Facebook profilu objavila je šest fotografija potpuno golih žena, a svaka od njih različite je građe i različite boje kože.

Tim potezom poručila je kako je njezin parfem namijenjen za sve žene.

Ipak, fanovi ni ovaj put nisu zadovoljni, a problem je, kako tvrde, golotinja.

“Nemam pojma kakve veze ovo ima s parfemom”, “Dosta više s golotinjom! Drugi bi za ovo dobili ban”, “Bila sam veliki fan, ali ne mogu više ignorirati gole fotografije. Kao majka, uzor i osoba koja ‘ohrabruje’ i inspirira žene ovo ne bi trebala raditi. Žao mi je Kim, ali izgubila si još jednog fana”, neki su od kometara ljutitih pratitelja.

No unatoč kritikama, dobar dio fanova stao je u obranu starlete te smatraju kako je pozitivno što promovira sve oblike tijela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije