Potukle se u kinu nakon filma Barbie: Udarcem je srušila na sjedišta, muškarac ih razdvajao

0
Radiosarajevo.ba
Potukle se u kinu nakon filma Barbie: Udarcem je srušila na sjedišta, muškarac ih razdvajao
Foto: Screenshot/Twitter / Tuča u kinu nakon filma Barbie

Film Barbie pogledalo je na hiljade ljudi širom cijelog svijeta, a kina su već neko vrijeme puna. Film za neke nije toliko dobro završio. Društvenim mrežama se proširio snimak iz jednog kina u Brazilu koja prikazuje svađu između dvije žene.

Jedna od njih u kino je došla sa svojim djetetom, a navodno je dijete kroz cijeli film bilo na mobitelu i gledalo videa na YouTubeu. Drugima je to zasmetalo, a jedna je žena zbog toga i opomenula. Ubrzo je krenula svađa, a kratko nakon teških riječi jedna je došla do druge i udarila je toliko da je pala na sjedišta.

Onda je počela i tuča između dvije žene, a jedan ih je muškarac razdvojio. Drugi posjetioci kina samo su zbunjeno stajali sa strane.

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Na društvenim mrežama je krenula rasprava o ovoj situaciji, a mišljenja su bila podijeljena. Neki su se složili da dijete nije trebalo biti na mobitelu, dok su drugi rekli kako je u pitanju samo dijete i da žena nije trebala toliko burno reagovati.

Film Barbie premijerno je prikazan 21. jula u Sjedinjenim Američkim Državama, a već je zaludio cijeli svijet. U isto vrijeme izašao je i film Oppenheimer, što je izazvalo dilemu kod gledaoca - koji film prvi pogledati. Brojni su u kino na isti dan otišli gledati oba filma, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije