Za istraživače / Posao snova: Za tri fotke dnevno platit će vam 7.000 KM i - krstarenje

05. 01. 2017. u 10:15:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Volite putovati, fotkati i – pritom zaraditi?

Ako je odgovor “da”, kompanija Royal Caribbean International ima savršen posao za vas.

 

Naime, ova kompanija koja se bavi organiziranjem krstarenja traži osobu za “izvanredno stažiranje” koja ima najmanje 21 godinu i koja je spremna da u julu i junu ove godine putuje u New York, Karibe, Aziju, Mediteran...

 

Jedini posao koji se od vas očekuje jeste da objavite tri fotografije dnevno na Instagramu u kojima će biti: more, horizont i zalasci sunca, detalji s broda i kopnenih ekskurzija, te priče o “specijalnim osobama”. A, morat ćete napraviti i jedan video.

 

Od vas se očekuje da ste ekspert u Instagram filterima, da imate bar malo dara za fotografiju, da volite pričati priče i avanture, te da imate "pametni telefon".

 

Ako ste za, kompanija Royal Caribbean International platit će sve troškove, te vam platiti 3.000 funti (oko 7.000 KM), a imat ćete besplatan pristup fitnesu, restoranu, bazenima, Flowrideru... Napominju da ne plaćaju garderobu, pa se od vas očekuje da ponesete svoju.

 

Kompanija je počela primati prijave, isključivo putem Instagrama, a konkurs traje do 31. januara.

 

Ako mislite da imate sve što oni traže, objavite svoje najimpresivnije iskustvo s putovanja na Instagramu (fotku ili kratki video) i tagirajte @RoyalCaribbeanUK te stavite hashtag #ExtraordinaryExplorer.

 

Za one koji se odluče okušati - sretno vam :).

 

 

NEMA KOMENTARA